Saskia van Kessel (Geldermalsen): de klappen, de doofpot

cuijk-agenten-slaanOp woensdagavond 16 december 2015 raakt makelaar Saskia van Kessel (39) uit Geldermalsen ernstig gewond als ze door een lid van de AE (politie aanhoudings eenheid) op haar hoofd wordt geslagen.

Er waren rellen bij het gemeentehuis, vanwege protest tegen de komst van een aszielzoekerscentrum. Saskia,  oud-voorzitter van de ondernemersvereniging in Geldermalsen, was aanwezig bij het protest voor het gemeentehuis, maar had zich niet  gemengd in de rellen.

Verder lezen via Blendle

 

1 Reactie

 1. Koos Koets
  10 oktober 2016 - 16:56

  Goede rapportage, wat je eigenlijk afvraagt is waarom niet elke agent in Nederland een bodycam heeft, de kosten zijn niet bijzonder hoog, en kunnen voor zowel verdachten als agenten goed bewijsmateriaal opleveren.

  Beste Koos,

  Het probleem is: wat doe je met de beelden? Had die slaande agent geen bodycam?

  Hendrik Jan

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.