Martin Kok: Familie en vrienden komen om 18.00 uur met verklaring

Om 18.00 uur komt er via Vlinderscrime meer nieuws over hoe het deze week gaat rond de herdenking van Martin Kok. Opmerkelijk dat in zoveel media een foute leeftijd is genoemd (51 jaar in plaats van 49). Voor de laatste berichten – en ook een kort stukje van mij: zie hier 

3 Reacties

 1. Brammetje
  12 december 2016 - 17:39

  En met de eerste scoop. De eerste foto’s van Martin na de aanslag. Zie tweede bericht Vlindercrime. Dat is dan wel weer helemaal in Martin’s stijl.

  Reply
 2. Michiel
  12 december 2016 - 19:21

  Beste
  Gecondoleerd met uw verlies.
  Maar met uw verzoek ontneemt u alle vrienden/kennissen en anderen het moment om afscheid van Martin te nemen.
  U zult heel veel mensen niet kennen die Martin wel kende en daar op hun wijze een speciale band met hem hadden waar onder ik.
  En ik denk en spreek voor me zelf dat zo een laatste afscheid er bij hoort.
  En ik vind dat je Martin er ook mee eert/of een zeker respect uit laat gaan.
  En hij was met zijn grote trots toch een bekende Nederlander.
  Maar dit gezegd hebbende zal ik uw verzoek honoreren.
  Martin zit in me hoofd en daar doe ik het mee.
  Een mooie uitvaard en sterkte grt Michiel

  Reply
 3. Anoniem
  12 december 2016 - 22:21

  Martin verdient een waardig afscheid. Hij heeft ons allemaal tot zijn einde geboeid!! Beter dan alle media en dat weten ze ook. Er zal nooit meer een misdaad schrijver komen die mij zo zal boeien als Martin. De beste scoops, en al waren sommige mensen niet zo van zijn verleden en zijn werkwijze gecharmeerd. We smulde er allemaal van.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.