Steward van Emirates: dood op het spoor bij Schiphol

Denk je toch onwillekeurig even, bij zo’n bericht: heb ik hem gezien? Ik ben niet zo lang geleden met Emirates gevlogen, het zou zomaar kunnen dat Michael Moran (23) toen ook aan boord was. Maandagmorgen werd zijn lichaam gevonden op de spoorrails tussen Schiphol en Amsterdam. Hij werd sinds zondag vermist. Hij was met een vriend in Amsterdam gaan stappen. Hun wegen waren gescheiden, Michael kwam niet opdagen voor de vlucht, die daardoor met anderhalf uur vertraging vertrok.

Michael kwam uit Liverpool. De NS rapporteerde treinvertraging tussen Schiphol and Amsterdam maandagmorgen om negen uur, na een botsing tussen een trein en een persoon. Toen was ik daar net een uurtje eerder gepasseerd. Ik had daar gelukkig geen vertraging. Dat had er nog bij moeten komen: op Schiphol was het maandagmorgen bizar druk en de veiligheidscontroles extremer dan ik ooit heb meegemaakt. Ik was de laatste die het vliegtuig binnenging, ondanks gewoon twee uur voor vluchttijd aanwezig. Waarna de KLM nog wel drie kwartier vertraging had, dus alle stress voor niks.

Tip voor reizigers in het Caribisch gebied: mijd Insel Air. In de volksmond bekend als Cancel Air. In mijn geval: een hele dag vertraging.

Blijft de vraag: hoe kwam Michael hier terecht, op het spoor? En waarom? 

3 Reacties

 1. Ozzy
  5 januari 2017 - 17:16

  Goh, toch wel knap hoe je een stuk over een zelfmoord zo veel naar je zelf kunt laten wijzen.

  Reply
  • Anoniem
   5 januari 2017 - 19:12

   Toch knap dat jij weet dat het zelfmoord was. trek je conclusie niet te snel.

   Reply
 2. H.E.L
  5 januari 2017 - 22:54

  @ Ozzy

  Misschien heeft HJK hem wel onder de trein geduwd om vervolgens naar het Caraïbisch gebied te vluchten, terwijl hij met dit bericht op zijn website een dwaalspoor achterlaat.
  Slim, die HJK, maar ik trap er niet in.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.