Verongelukte steward Emirates: op de A4 uit de taxi gezet

Hadden we ‘t eerder over: vorige week maandag ging ik vroeg met de trein naar Schiphol vertrok, was er op de spoorlijn iets gebeurd. Bleek later een steward van Emirates te zijn verongelukt. Vermoedelijk al op zondagavond, maar hij werd maandagmorgen gevonden, toen ik daar net was gepasseerd. Iedereen vroeg zich af: hoe kom je dáár nou terecht?

Het Parool geeft opheldering. Een taxichauffeur had hem eruit gezet op de A4. Hij was agressief geworden omdat hij niet op de A4 uit de taxi mocht stappen. De chauffeur reed door naar een pechhaven en zette hem man en zijn vrouwelijke collega daar eruit. Is ergens in de buurt van de foto boven. De taxichauffeur reed naar Schiphol om de politie in te lichten. Agenten troffen de vrouw op de A4 in verwarde toestand aan. Vorig bericht: klik op de foto onder.

1 Reactie

 1. Bert1968
  10 januari 2017 - 07:25

  Niet gerelateerd, maar een goed stuk over wapen gebruik in de USA. De relatie tussen wapengeweld en lage opleidingen, armoede en afkomst.https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2017/jan/09/special-report-fixing-gun-violence-in-america
  Overigens hadden zij ook dit jaar weer ‘the counted’, doden door politie geweld.
  https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2015/jun/01/the-counted-police-killings-us-database
  Hoor je iets minder over dan vorig jaar, aangezien het hoogste percentage de native americans betreft, en niet de gekleurde bevolking.
  https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2015/jun/01/the-counted-police-killings-us-database
  Bijna 1100 doden door politiegeweld. Erg veel verwarde mensen….

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.