Shashia: vermoord na afspraak via FaceBook met ‘Pokémon-maniak’

Er was aanvankelijk wat onduidelijkheid over de moord op Shashia Moreau (20) uit Heist-op-den-Berg: was ze het slachtoffer geworden van de man met wie ze via FaceBook een afspraak had gemaakt over Pokémon-figuren? Het spoor leidde naar hem, maar hij ontkende. Inmiddels (zie Het Laatste Nieuws)  beweert de 25-jarige Antwerpenaar dat hij zich niets kan herinneren van wat er is gebeurd. Hij had dinsdag afgesproken om Pokémon te ruilen. Eerst ontkende hij dat ze elkaar ontmoet hadden, maar het lichaam van Sashia werd in zijn tuin gevonden. Dan valt er weinig meer te ontkennen. Het blijkt dat hij meer meisjes benaderde. “Hij heeft ook aan mij gevraagd eens langs te komen voor Pokémon. Dus dit had ik kunnen zijn”, schrijft een kennis van Sashia op Facebook. Een ander meisje zegt dat de verdachte haar voorstelde om seks te hebben in ruil voor 500 euro. 

Vorig bericht staat hier

6 Reacties

 1. Siem
  12 februari 2017 - 19:53

  Dat die hufter meer op zijn kerfstok had was al duidelijk na zijn bericht op Facebook dat het meisje zogenaamd niet op de afspraak was verschenen en dat hij daar kwaad over was. Lag er wel heel erg dik bovenop. Kennelijk wist hij zich na de moord nog wel te herinneren wat zijn inlog code was.

  Reply
 2. Mr.Wilson
  13 februari 2017 - 17:06

  Vanochtend stond in het Belang van Limburg dat hij zich inmiddels kan herinneren dat ze wel bij hem thuis is geweest. Wat ook niet zo vreemd is aangezien ze daar is gevonden en camerabeelden dat al hadden aangetoond. Echt waar, waar komen deze mafketels vandaan?

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.