Chaos op luchthaven Curaçao, na ontslagen bij ‘Cancel Air’

Chaos op Hato Airport, op Curaçao, nadat medewerkers van Insel Air te horen hebben gekregen dat ze zijn ontslagen.  Er vielen mensen flauw en de manager is aangevallen en heeft een verwonding opgelopen in zijn gezicht. De situatie is in handen van de autoriteiten.” Meldt onze Antilliaanse correspondente. Het zat er aan te komen. In januari was ik zelf op Curaçao voor een tussenstop naar Colombia. Ik moest ook verder met Insel Air. Vertraging. Een hele dag. Je wordt dan ondergebracht in een hotel, eten en vervoer gratis, dat kost allemaal ook wat. Toen hoorde ik voor het eerst van de bedenkelijke reputatie van ‘Cancel Air.’ Bovenstaande foto is vanuit het vliegveld, naar buiten. Dat was een paar weken later, maar toen hoefde ik niet door te reizen.

Welke manager is aangevallen? Op een foto bij een eerder bericht staat André Delger. Ik ken zijn vader toevallig. Degene die de klappen moet hebben is de eigenaar van die kwakkelende liuchtvaartmaatschappij, die zijn geld nogal fout investeert. Niet in stewardessen, maar in andere dames  (zie vorig bericht).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.