Topadvocaat hielp bij ontsnappingspoging drugsbaron, lijken in het zuur

We hadden het hier de laatste dagen wat over politieseries. In de Belgische krant Het Nieuwsblad staat vandaag een verhaal dat zo als plot voor een aflevering – misschien wel een hele serie – zou kunnen dienen. Probleem is alleen dat het wat ongeloofwaardig zou overkomen. De werkelijkheid overtreft de fantasie weer eens. 

De Brusselse topadvocaat Olivier Martins (45) is gisteren aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht te helpen geholpen bij de spectaculaire ontsnappingspoging van een Franse drugsbaron uit de gevangenis van Sint-Gillis in 2014.  Twee andere betrokkenen – twee broers –  zouden in zuur zijn opgelost en een drogist uit Kampenhout werd met een nekschot afgemaakt. Het verhaal staat hier

 

1 Reactie

 1. tony
  15 maart 2017 - 10:11

  ‘t Is bijna crimineel om er geen werkende link bij te plaatsen. Wat een verhaal zit hier achter, damn!

  Vanavond feest? PVV op 1 en verrassende nieuwkomer FvD. Een mens mag hopen. Peace.

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170314_02780928

  Beste Tony,

  Bij mij werkt de link wel.

  Hendrik Jan

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.