Moord in de Sylvain Poonsstraat: wie en waarom?

Sylvain Poons: die kennen we van de Zuiderzeeballade. Zo’n straatnaam vergeet je niet snel. Ik was er een vorig jaar nog, om een foto te maken van iemand die ook met iets crimineels te maken had. Viel nog niet mee: je wordt in deze nieuwbouwwijk met kampershuizen met argusogen gevolgd.

Een paar minuten voor middernacht is hier midden op straat een nog onbekende man doodgeschoten. Onze Haagse correspondent meldt dat het gaat om een inwoner van de wijk Wateringse veld, dat hij terug kwam van de sportschool en is neergeschoten met een automatisch wapen. “Hij had zijn auto op een overzichtelijke en open plek neergezet, dus hij verwachtte misschien wel wat van het een of ander.” 

Mijn bezoekje aan deze wijk zou te maken kunnen hebben met deze zaak (al was dat bij Tom Manders, en niet bij Sylvain Poons) of met deze

 

 

1 Reactie

  1. RM
    18 april 2017 - 18:06

    Politie Den Haag laat weten dat het een 39-jarige man uit Houten betreft. Vanavond in Opsporing Verzicht.

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.