Studente Ellen (Diemen): verdachte aangehouden (destijds)

Naar aanleiding van het vorige bericht, over ‘de coldste case’: Siem snorde een bericht op uit De Telegraaf, dat mij na lezing bekend voorkwam. Dat er wel iemand was aangehouden en dat het misschien allemaal wat minder intrigerend is dan je zou denken. Hier staan als initialen D.C.G., waarbij je ervan uit mag gaan dat de roepnaam Ellen uit een van de doopnamen is gehaald. Daniëlle?

3 Reacties

 1. Mr. Wilson
  19 april 2017 - 21:44

  Die Siem. Die moet gewoon zelf misdaadjournalist worden!

  Reply
 2. 20 april 2017 - 15:22

  Dit was mij al eerder opgevallen, waarom zo mysterieus over de achternaam van het slachtoffer op de onlangs uitgebrachte Coldcase kalender? Daar werd ze inderdaad Ellen genoemd, dat is bijzonder met de initialen D.C.G. Er moeten toch mensen zijn die sowieso meer weten over deze zaak en haar identiteit? Zou mooi zijn als de dader na al die jaren alsnog opgepakt wordt. Zou het zo geheim zijn dat de politie zelfs haar voornaam \”vervalst\” op de kalender zet?

  Reply
 3. Nmb
  20 april 2017 - 20:52

  Wat een aparte zaak dit. Geen achternaam op de kalender erbij en nu lijkt de voornaam ook niet te kloppen. Meestal zoekt familie van het slachtoffer juist wel de publiciteit om ook maar iets aan informatie te krijgen maar over deze zaak nog nooit iets gehoord.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.