Ontvoering in Nunspeet (4)

In december 2016 wordt zakenman Ronald Maurits (53) uit Doornspijk in Nunspeet ontvoerd. Wat zowel hij als de ontvoerders  niet weten is dat de actie door een buurtbewoner is gefilmd en vrijwel meteen online is gezet. Anders was deze affaire nimmer aan het licht gekomen. Het gaat om een afpersing, maar hadden de daders wel de juiste persoon voor zich?Schokkend: een van de verdachten blijkt de beruchte Kobus R. (67) te zijn, die nog niet zo heel lang op vrije voeten was. Hij vermoordde op 14 mei 2000 twee Haagse jongens. Voor de fun. De eis was levenslang, hij kwam er genadig af met 20 jaar.

In de eerste aflevering ging het over het verband met Bianca van der H. uit Oss. Zij is een van de verdachten. Ze werd, als enige, begin juni vrijgelaten. Haar connectie met een van de ontvoerders, de Brabantse kamper Patrick J., was haar opgebroken (zie hier

Verder lezen via Blendle

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.