Ontvoering in Nunspeet: deel 6 & 7 & 8

(vooraf: zie hier)

Op 22 januari wordt de in 1969 in Paramaribo geboren Robbie K. gehoord. Hij woont officieel niet in Nederland, zijn vrouw en vier kinderen wel. Hij is geregeld bij hen, maar hij woont afwisselend in Dubai en in India. Op 20 januari 2017 was hij bij zijn gezin in Ridderkerk toen er een pakketje voor de deur lag. Op beelden van bewakingscamera’s is te zien dat het pakje daar wordt neergelegd,  de beelden ervan zijn veiliggesteld.

5 Reacties

 1. baron
  27 juni 2017 - 13:16

  Dit is oplichting met je Bendle bullshit

  Reply
  • Zw(B)endel
   27 juni 2017 - 15:35

   Hai baron, je slaat de spijker op laag water!
   Waar haalt die Korterink het gore lef vandaan om mensen duur te laten betalen voor bepaalde artikelen met z’n Bendel-shit?! Net als jij vind ik dat iedereen eigenlijk gratis moet werken. Misschien voor jou als baron zijnde een ver van je bed show, maar we begrijpen mekaar natuurlijk wel.
   Biertjuh erop, pik?!

   Reply
 2. Jantjeflaka
  27 juni 2017 - 18:21

  Gooi gewoon meer banners op je site maar dat blendle is shit…

  Reply
  • Frans
   27 juni 2017 - 20:02

   Ja he jan. Iedereen gratis geld man. wat een mooie wereld wordt het dan.

   Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.