Akersloot: veel kogels, een lijk, maar geen liquidatie?

Op de foto boven staat een auto met een overleden persoon erin. Bij het Van der Valk hotel in Akersloot. Ik kwam er vanmiddag langs, onderweg naar de crematie van oud-collega Gerard Trentelman. Daarvoor was ik even in Breukelen, bij het station, waar vorige week een liquidatie is gepleegd. Ook bij een Van der Valk. Nederland is vergeven van de plaatsen delict: gisteren maakte ik een foto van de Ouderkerkerplas (barbecuemoorden). Zie bericht van eerder vandaag. Over het gebeurde bij Akersloot is bekend dat de vermoedelijke dader zichzelf vanmiddag heeft aangegeven bij het politiebureau in Zaandijk. Omwonenden hadden een serie schoten gehoord, getuigen zagen ‘veel kogelhulzen’. Dat lijkt niet op een liquidatie zoals we die kennen, met vluchtauto’s en een moordcommando. Wellicht later meer. 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.