Mijn Boeken

Boeken van Anderen

3 Reacties

 1. nico van empel
  14 oktober 2016 - 10:47

  Mis vrouwen in het kwaad en on the road

  Reply
 2. AddBlock-extensie
  2 november 2016 - 10:17

  Ik mis alle boeken…

  EDIT: oh shit: had AddBlock aan staan…
  Kan je beter ook zelf wat blokjes met afbeeldingen van de kaft en een link neerzetten, anders ziet 49% van de surfers je advertenties niet. Is maar een tipje. Dacht steeds dat deze pagina ‘under construction’ was.
  Moet wel zeggen dat ik zelf ook last heb van teruglopende Google Adsense opbrengsten, maar internetten is wel een stuk aangenamer zonder die irritante reclames. Nu alleen nog een AddBlock zeur-popup blocker voor De Telegraaf-site.

  Reply
 3. Siem
  31 mei 2017 - 23:56

  De vrouw van gekke Gerrit was ook een dounier,

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.