De vieze moord in het kraakpand

Op 11 maart 2016 wordt in het kraakpand aan de Zuiderinslag in Hoevelaken Michiel Been (32) doodgestoken door medebewoner Dennis H. (42). De dader is veroordeeld tot vijf jaar celstraf. De medebewoners leven een jaar na het gebeurde nog altijd in een soort shock. Het was een bizarre toestand. Dader Dennis H. was een van de grootste viespeuken van Nederland. En er zijn vooral vraagtekens over hoe de moord zich precies heeft afgespeeld: het scenario dat de politie schetst – en door de rechtbank is overgenomen – kan volgens de bewoners niet kloppen.

“In het kraakpand waar ik woon is iemand doodgestoken door een medebewoner. Verschrikkelijk gewoon. Het slachtoffer is Michiel Been, de dader is Dennis H. De dader heeft hem van achteren negen keer in zijn rug gestoken. Het liep uit de hand omdat Dennis in de kamer woonde naast de kamer van het slachtoffer, en nogal een stank veroorzaakte omdat hij nooit zijn kamer opruimde of schoonmaakte.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.