Dode Turk op een carpoolplaats op de Veluwe

Er is op politiek niveau het een en ander aan de hand met onze Turkse vrienden, dat zal niemand ontgaan zijn, maar dat zal niet te maken hebben met de moord op een 25-jarige Turk uit Vaassen.  Vrijdagavond werd hij gevonden op de carpoolplaats langs de A50 bij Vaassen. Dat is de weg tussen Apeldoorn en Zwolle. Er is nog niet veel bekend, behalve dat hij doodgeschoten is. Er is een vermoeden van een drugsdeal. Meer in De Stentor.

Minder dan een week daarvoor was er enkele tientallen kilometers verderop, ook dicht langs de A50, bij Hattem de vondst van het lichaam van een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn. Een van de verklaringen voor het op verschillende plekken aantreffen van spullen is volgens Veluwenaren dat wilde zwijnen hier de hand (poot) in kunnen hebben gehad. 

20 Reacties

 1. Bram
  13 maart 2017 - 08:54

  Beetje aso zo of niet dode Turk, had ook kunnen schrijven van Turkse afkomst. Hoe bedoel je dat deze mensen dan woedend worden als men ze op deze manier beschrijven.

  Beste Bram,

  En als een Amsterdammer wordt vermoord is het ‘man van Amsterdamse afkomst?’

  Hendrik Jan

  Reply
  • Gino
   20 maart 2017 - 13:59

   Hoezo Turk? En kijk hoe je het artikel begint wtf heeft de politiek hier nou mee te maken. Deze jongen is in mijn ogen gewoon Nederlander of moeten we net als jou het woord Hollander gebruiken. Aangezien hij hier geboren en getogen is, vind ik het woord Turk niet gepast. Dat meisje in Hattem was ook een buitenlandse moeten we dat dan nu niet rectificeren.

   Ik vind deze discussie dan ook niet respectvol , hij heeft twee nationaliteiten wtf is daar mis mee.
   Als wij mensen in een hoekje gaan plaatsen krijgen we dit zo onnodige taferelen.

   Moeilijk hè respect opbrengen voor iemand die vermoord is en wat maakt het uit wat voor kleur je hebt we bezitten toch allemaal de Nederlandse nationaliteit en papieren.

   En het heeft gvd niets te maken met slachtofferrol maar dat hij als tweederangs burger wordt neergezet voor iemand die hier geboren en getogen is het woord Turk hier niet gepast.

   Er zijn verschillende artikelen geschreven over dit onderwerp en ik ben van mening dat dit artikel gewoon een gebrek aan onderzoek kennis respect en verstand is.

   Was het nou zo moeilijk om een ander woord gebruik te hanteren en een beetje respect op te brengen voor het slachtoffer en de nabestaanden?

   Reply
   • Bert1968
    20 maart 2017 - 17:25

    Zo gebeten op een nationaliteit rageren is meer een vorm van discriminatie dan gewoon weg iemands afkomst vermelden. Brabander, Limburger, zuiderling etc zou nooit een probleem zijn. Nog 100+ landen kunnen genoemd worden zonder dat u iets zou posten. Slechts bij enkele landen, bijvoorbeeld, Turkije en Marokko, ziet men de ‘slachtoffers” uit de grond schieten. Die aangenomen slachtofferrol is gewoon zielig, en een van de redenen dat meer en meer mensen een hekel krijgen aan gasten die zo reageren. Jij draagt ook nu weer bij aan onverdraagzaamheid door er voor te kiezen zo te reageren, jij helpt Wilders aan zijn achterban. De intro over wat er tussen Nederland en de Turkse presidentskliek gebeurt, is een intro. Niets meer, niets minder. Moest u begrijpend lezen gehad hebben op school, en daar boven een 3 voor hebben gescoord, had u kunnen weten dat dit op geen enkele wijze met de persoon in dit artikel te maken had, anders dan een afkomst en de actualiteit. Afkomstig van een land, waar hij begraven is, ondanks dat hij perse Nederlander genoemd moet worden.
    Respect? Nog zo’n door schreeuwers als u bedorven Nederlands woord.. Voorlopig lijkt het om een drugsdeal te gaan. Zelfs de zwaarste gangsters schieten zelden of worden zelden beschoten. Elke dode is er natuurlijk een te veel, zeker over zo iets doms als drugs of geld of macht. Maar respect voor iemand die het zover krijgt dat hij neergeschoten word daarom, neuh. Nu niet, nooit niet.
    Medelijden en sympathie voor de getroffen familie en omgeving, natuurlijk. Zeker omdat de meerderheid van hen er nooit voor hebben kunnen kiezen om in deze situatie te belanden, dat is toch een eigen keuze van het slachtoffer die zijn omgeving hier in mee sleurt.
    Respect moet men verdienen, en dat gaat u met uw geschreew voorlopig niet lukken. Sterker nog, door zo te reageren verliest men dat alleen maar meer en meer en meer en meer…… Koren op de molen van Wilders, hij is u dankbaar.

    Reply
 2. DH070
  13 maart 2017 - 09:59

  Voortaan gewoon even verklaren als : man die voorliefde heeft voor toeteren en met vlag van land van herkomst te zwaaien… says enough…

  Reply
 3. 13
  13 maart 2017 - 10:03

  RIP SAMET

  VAASSEN SOUTHSIDE

  Reply
 4. Batman
  13 maart 2017 - 12:27

  Dode Belg, Dode Engelsman, Dode Spanjaard etc. —-> Dode Turk

  Wat is daar mis mee ?

  Reply
  • Ab
   13 maart 2017 - 12:55

   Daar is uiteraard niks mee, maar sommige bevolkingsgroepen spelen heel graag het slachtoffer. Op die manier kunnen ze altijd naar iemand anders wijzen. Zo worden ze van jongs af aan opgevoed blijkbaar. Als deze man zijn Turkse paspoort had ingeleverd had je een punt en hadden we hem met recht Nederlander mogen noemen. Maar inmiddels weten we wel waar de loyaliteit van de nederturk ligt.

   Reply
 5. Sharif
  13 maart 2017 - 18:12

  Jullie zijn schaamteloze honden, Nederlandse paspoort of Turkse, Een MENS is overleden ouders zijn hun kind kwijt en kijk waar jullie het over hebben fuckin barbaren.

  Reply
  • JuarezMike
   13 maart 2017 - 22:58

   Jonguh als jij niet geconfronteerd wil worden met bepaalde beelden/woorden/geluiden, dan ga je toch gewoon een boek lezen ipv op deze site mensen uit maken voor schaamteloze honden. Jij klinkt precies net als Erdogan die het over Nederlanders heeft. Als het een Morokaan was dan had jij nu in je handen geklapt.

   Reply
  • Miguel
   14 maart 2017 - 02:15

   Dode Turk, dode Nederlander of dode Fransman, de benaming moet niet uitmaken. Denk dat het verkeerd opgevat wordt. Laten we het hier wel netjes houden, er is iemand overleden en het onderzoek is gaande

   Reply
  • DH070
   15 maart 2017 - 10:39

   Als ouders beter op hun kind zouden letten eindig je niet op een caproolplek met een paar kogels in je donder… de barbaren waren de gene waar hij zaken mee deed…

   Reply
 6. Frans
  13 maart 2017 - 21:18

  @Sharif, je hebt gelijk maar zou je ook zo gereageerd hebben wanneer het een Amsterdammer, Belg Engelsman of Spanjaard was? Ik weet het antwoord wel.

  Reply
  • Sharif
   13 maart 2017 - 23:19

   Natuurlijk weet jij het antwoord Frans want wij “buitenlanders” zijn allemaal hetzelfde.

   Reply
 7. Hassen
  13 maart 2017 - 23:59

  Vieze hoer hond kk flikkers watbpratem jullie zo vies

  Reply
  • Piet
   14 maart 2017 - 13:23

   Waarom haal je dit niet weg HJK ?
   Die kk flikkers(ik gebruik zijn woorden maar even) mogen wel alles zeggen over Nederlanders maar als wij wat zeggen over hun plaats je het niet eens,
   Je bent echt een bange broekenpoeperd geworden man…..beetje bedreigd door een paar van die stumperdjes ofzo?

   Beste Piet,

   Ik vind het dom schelden, de profeet pedofiel noemen. Bovendien verschilt het in zeker opzicht niet zo van de christelijke traditie. Op dat niveau laat ik hier geen ‘discussie’ door.

   Hendrik Jan

   Reply
 8. mo
  15 maart 2017 - 13:32

  @piet hoe oud ben je als ik vragen mag ? ,jou gedrag lijkt een beetje op calimero.

  Reply
  • Piet
   21 maart 2017 - 12:45

   een stukje ouder dan jij,jij bent toch dat irritante knulletje van dat bontkraagjes forum?ged onthouden dat woord calimero want zo noemde ik je een paar maanden geleden al…..

   Reply
 9. yilmaz
  20 maart 2017 - 21:42

  jij bent een racist met je dode turk ga je schaame laan

  Reply
  • Piet
   21 maart 2017 - 12:50

   Hou eens op met gelijk die racisme kaart uit te spelen!Het is een Turk en hij is dood,dus dan is het een dode Turk iets anders kan je niet van maken.
   hoe wil jij het dan noemen?

   Reply
 10. Rachel
  29 juli 2017 - 01:59

  Schaam jullie man.
  Jullie kunnen je niet voorstellen hoe het is.
  Geen respect in jullie flikker.
  Kan het niet anders opgeschreven worden?
  Deze turk is wel mijn vriend, waarmee ik wou trouwen en kinderen wou waarvan het nu nooit meer gaat gebeuren !!
  Denk ook is aan de nabestaanden die dit lezen !!
  een NEDERLANDER

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.