Schietpartij in Den Bosch: op een oude bekende… (van Peter R. de Vries)

 In Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag het huis van een verdachte crimineel beschoten. Beelden op internet tonen dat het rolluik en een raam zijn doorzeefd met kogels. Buurtbewoners zeggen dat ze schoten uit een mitrailleur hebben gehoord. Niemand raakte gewond. Meldt De Telegraaf.

In het huis aan de Stapelen in de wijk Maaspoort woont een echtpaar dat verdachte is in een grote witwaszaak. De politie denkt dat de 33-jarige bewoner Faysal L. een rol speelt in het criminele milieu omdat hij een luxe leven leidt zonder legale inkomsten. Ook zijn 32-jarige echtgenote is daarom verdachte. Vanwege de verdenkingen werd in december door de officier van justitie beslag gelegd op het huis.

Aldus het bericht.

Niet dat het er verder iets toe doet, maar deze Faysal F. kennen we natuurlijk al. Van een even legendarische als geruchtbarende uitzending van Peter R. de Vries, over de huurmoorden in Oss. Dankzij Peter de Vries en infiltrant Rob Zegerius werd Albert K. tot zeer lange straffen veroordeeld. Is hij nog steeds boos over. In het kader van die uitzending vervoegde Peter zich met een cameraploeg op het kamp in Oss, waar hij werd belaagd door boze dames. In het filmpje is ook een man met een blauw shirt te zien. Dat zou onze Faysal zijn.  Die uitzending staat hier (het bewuste fragment begint zo vanaf 45 minuten)

6 Reacties

 1. Pipo
  20 maart 2017 - 17:57

  Hij heet Faysal L. Niet met een F.

  Hier op trouwerij:

  Reply
 2. 21 maart 2017 - 09:23

  Heeeeuuyyy daar is ie dan in volle glorie

  Reply
 3. Tanya
  21 maart 2017 - 12:42

  Wat een droom, van een bruiloft en wat een prachtig Bruidje.

  Reply
 4. Mo
  22 maart 2017 - 06:20

  Ja ja, ziek hoor zoveel luxe tentoon spreiden zonder legaal inkomen… bah

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.