Slachtoffers Curaçao: Piet Brooks, ‘Rasta’, Reegi Angelista

Er is even een technisch probleem met de reacties. Kan even via mailadres misdaadjournalist@outlook.com. Bondtehond meldt over de liquidaties op Curaçao dat 721News van Sint Maarten een uitgebreid artikel heeft. “Gromyko, de eigenaar van 721News is een goede kennis van me. Ben op Sint Maarten een dag door hem begeleid over het eiland. Hij is goed op de hoogte van het nieuws op Sint Maarten en de overige eilanden van de Nederlandse Antillen. Toevallig verblijft hij momenteel even op Curaçao en is vannacht op de plaats-delict geweest, kort na de drive by shoooting bij eettentje Snèk Alaska in de wijk Berg Altena.” Meer op deze site

Twee van de vier slachtoffers hebben connecties op Sint Maarten. Een van hen: Percival “Piet” D. Brooks. Hij is geboren op Curaçao, maar heeft broers, zussen en andere familieleden op Sint Maarten. Een tweede slachtoffer zou ook banden hebben met Sint Maarten. Derde: man met als bijnaam Rasta, uit Fuik. Bekend onder bikers.

Op de foto: linksboven Brooks, rechtsboven en hier onder Reegi Angelista

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.