Laatste woorden in Passageproces: vuurwerk of natte scheten?

Vandaag is in het JCS het woord aan de verdachten in de Passagezaak. De laatste kans om zelf hun woordje te doen en te proberen de rechters ervan te overtuigen dat ze onschuldig zijn en echt niet in de gevangenis moeten blijven. Of er nog naar toe moeten, als ze al vrij zijn.

Voor de ochtendsessie worden de sprekers kennelijk als niet al te spraakzaam ingeschat: 

09:30 – 10:45: Nan-Paul De Boer, Freek Stevens, Siegfried Saez, Moppie Rasnabe en Sjaak Burger. Een kwartier per persoon. Ik denk dat de meeste aan vijf minuten genoeg hebben.

11:00 – 11:45:  Peter La Serpe en Fred Ros. Drie kwartier. Zal vooral Fred zijn, neem ik aan, ik kan me niet voorstellen dat La Serpe zelf komt opdagen. Of hoeft dat niet en lezen sowieso de advocaten de laatste woorden voor?

Ook als niet al te breedsprakig ingeschat: Pinnie Song. Twintig minuten, vanaf half twee.

 

Jesse Remmers daarentegen was van plan een minstens vier uur durend betoog te houden. Dat vonden de rechters te gortig: hij moet het tussen twee en vier uur zien te redden.

Ook Dino Soerel is doorgaans lang van stof en dat zal dit keer niet anders zijn. Hij moet het ook binnen twee uur doen, van 16:15 – 18:15.

Wellicht dat ik er in de loop van de dag zelf ook nog even ga kijken, maar het is in elk geval te volgen via de tweets van Bondtehond

 

1 Reactie

  1. Anoniem
    20 april 2017 - 21:03

    Waar staan die auto

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.