Bloedbroeders: de Baarnse moordzaak

In mei 2017 wordt verzekeringsbedrijf Conservatrix uit Baarn voor één euro overgenomen door een Amerikaanse investeerder. In 2007 stonden de eigenaars, de broers Boudewijn en Ewout Henny, nog in de Quote met een geschat vermogen van 147 miljoen euro. De teloorgang van het familiebedrijf zou minder stof hebben doen opwaaien als de eigenaars niet op een andere manier geschiedenis hadden geschreven. Misdaadgeschiedenis. Het hoofdkantoor van het bedrijf, villa Canton in Baarn, was in 1960 het decor voor een moord waarbij vooral het motief tot de verbeelding spreekt. De daders: de rijkeluiszoontjes Boudewijn en Ewout Henny en timmermanszoon Henny Werkhoven.

1 Reactie

 1. H
  16 mei 2017 - 16:10

  Oud nieuws

  Beste H.,

  Geef je dat ook even door aan de Volkskrant, dat er vandaag een verhaal over heeft?

  Hendrik Jan

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.