Holleeder voor het bankje: een verrassing in petto?

Vandaag is er weer een pro-formazitting in de zaak van Willem Holleeder. Op de televisiesite van De Telegraaf blikte John van den Heuvel vooruit.  Volgens heeft ‘de Neus’ wellicht weer een verrassing: “Je weet bij Holleeder nooit.” Ik probeer er zelf even bij te zijn. De belangrijkste vraag is: schiet het een beetje op met de verhoren van Astrid, Sonja en Sandra? Daar hangt het vooral van af of er wat voortgang zit in het proces.

John is zelf als getuige gehoord, over zijn gesprekken met John Mieremet. Om nog een en ander nader toe te lichten.

Min of meer bij toeval kwam ik nog een oud stuk tegen, een gesprek tussen Astrid en mij. Over de betrokkenheid van Johan Verhoek bij de panden op de Achterdam. Waar ik het een en ander over had gehoord. Dat achteraf in elk geval blijkt te kloppen. Volgens Astrid was het – toen – onzin. Misschien wist ze niet beter. Maar ook dat zal binnen afzienbare tijd blijken. 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.