Meisje (16) dood op de achterbank, vóór verkeersongeluk

 

Engeland is sinds zondag in de ban van een merkwaardig ongeluk: na een verkeersongeluk vond de politie in Leicestershire het lichaam van een jonge dode vrouw op de achterbank. Ze moet al dood zijn geweest vóór de botsing. Het zou zomaar het begin kunnen zijn van een politieserie. Het ongeluk gebeurde zondagmiddag tussen deze auto en een motor. Twee mannen, Jason Burder en Adam King , van 27 en 28 jaar, zijn aangehouden.

Inmiddels is bekend dat het slachtoffer de 16-jarige Megan Bannister is. Ze had tegen haar ouders gezegd dat ze bij een vriendin bleef slapen, maar ze had afgesproken met een oudere man, die ze al verscheidene keren had ontmoet. Ze was daar erg opgewonden over.  Ze kende beide mannen. De politie denkt dat het ongeluk in scene is gezet, zodat het leek of het meisje hierbij om het leven was gekomen.

Meer staat hier

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.