Russische roulette in de polder

In de nacht van 11 op 12 mei 2012 laat de 41-jarige Nathalie van Poelgeest uit Lelystad het leven. Minnaar Dennis is inmiddels vrijgesproken, maar het Openbaar Ministerie, dat twaalf jaar celstraf tegen hem eiste, is in hoger beroep gegaan. Vijf jaar later is er nog steeds geen zittingsdatum vastgesteld.

November 2011. In het uitgaansleven van Lelystad ontmoet Dennis  H., een 44-jarige ondernemer in de steigerbouw,  de aantrekkelijke 41-jarige Nathalie van Poelgeest. Ze leeft van een uitkering en doet schoonmaakwerk, maar ze is ook sportief en sociaal bewogen. Ze wil een winkeltje in Ghana opzetten waar tweedehands kleding uit Nederland wordt verkocht. Dennis is zeer gecharmeerd van de energieke Nathalie. Ze hebben een aantal gemeenschappelijke vrienden. Dennis is weliswaar getrouwd  en heeft kinderen, maar toch slaat de vlam over.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.