Caroline: moord aan de Molendijk

Op zaterdagmorgen 3 september 2005 om zeven uur wordt in het recreatiegebied Kruiningergors in Oostvoorne een uitgebrande auto aangetroffen met in de kofferbak het levenloze lichaam van Caroline van Toledo (35). Diezelfde ochtend is er ook brand uitgebroken in haar woning aan de Molendijk. De politie zit de daders al jarenlang dicht op de hielen, maar nog niet genoeg om iemand te veroordelen. Er zijn nog een paar spijkers nodig om de zaak dicht te timmeren. In de week van 25 juli 2017 lijkt er een doorbraak: de politie heeft ‘een oude bekende’ aangehouden. Leon van M. (40) uit Brielle. Hij was al eerder in beeld als verdachte, maar het bewijs was steeds ontoereikend. De politie zou nu over nieuwe aanwijzingen beschikken. 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.