Op zoek naar de handlangers van Aydin en Van der E. (de Istanboel-connectie)

Het bericht is van gisteren, maar ik kwam er niet eerder aan toe. Komt uit een Turkse krant, die meldt dat de politie in Istanboel een Turks-Nederlandse drugsbende opgerold. De Turkse Nederlander Aydin K., een Nederlander met de naam Van der E. en zes Turkse verdachten zitten vast. Er is azijnzuuranhydride – voor de productie van heroïne – in beslag genomen. Marktwaarde rond de 8 miljoen euro. Het spul was uit Nederland geïmporteerd. 

Aydin K. had zich gepresenteerd als afdelingshoofd bij het hoofdkantoor van PostNL, maar in Nederland weten ze van niks.  Van der E. werd opgepakt toen hij zich liet masseren in het hotel waar hij verbleef om een oogje in het zeil te houden. Ik heb even gezocht naar namen en connecties, maar ik kan nog niks vinden. Mocht iemand meer weten… Zo’n grote hoeveelheid van dat chemisch spul, dat moffel je niet zomaar weg.

3 Reacties

 1. lolingo
  12 juli 2017 - 16:56

  dom om gepakt te worden in tr… die gaan 20jaar weg…

  Reply
 2. Mo
  12 juli 2017 - 23:50

  Comes around go around (Allah haat criminaliteit uiteraard veel meer dan homosexualiteit)..,

  Reply
 3. Aydin k.
  13 juli 2017 - 00:40

  Aydin K. heeft een directeurs positie bij PTT in Turkije (POSTNL VAN TURKIJE).

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.