Slachtoffers moord Ceintuurbaan: Pieter Hoovers en Thaise partner

In een woning aan de Ceintuurbaan zijn vandaag de lichamen gevonden van twee personen. Ik ben nog onderweg, ik weet niet wat er al bekend is, maar volgens een buitengewoon goed ingelichte bron gaat het om iemand die ‘wij’ kennen: Pieter Hoovers. Uitbater van een café waar ik de naam nog even van moet opzoeken, in Jom Tien. Bij Pattaya. Thailand. Hij was kennelijk even in Nederland. De andere persoon is zijn Thaise vriendin/partner. Ik heb Pieter een aantal keren gesproken. Met name toen ik bezig was met wat naspeuringen over de moord op John Mieremet, daar om de hoek, in november 2005. 

Aanvulling: Het Parool heeft er al een bericht over, met meer details. Hoek van Holland, heet het café. Ik ga een foto opzoeken. 

5 Reacties

 1. J.Claude Batista
  17 juli 2017 - 22:18

  Schrik hier erg van, ik kan Pieter van vroeger, was een hele amicale aardige gozer met veel humor.
  R.I.P.

  Reply
 2. noname
  17 juli 2017 - 23:26

  Hoek van Holland op Jomtien Beach, te zien op de foto.

  Reply
 3. Peter
  17 juli 2017 - 23:55

  Schrik hier ook van. Ken hem zelf uit mijn dj tijd. Wekelijks kwam ik bij hem ( outland records ) om plaatjes te te kopen. Aardige gast veel mee gelachen.

  R.I.P

  Reply
 4. leo
  18 juli 2017 - 19:40

  r.i.p Pieter en Tae

  Reply
 5. Louis
  18 juli 2017 - 21:04

  Ja erg,man,heb een tijdje samen met hem getraind en kwam ook wel eens in die bar in Patts,ook heel erg voor dat meissie,beiden RIP.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.