Een gruwelijke aanspoeling op Aruba

We blijven nog even in de Cariben. Een verslag van 24ora.com. Jutters deden een gruwelijke vondst aan de kust van Aruba. Er zaten veel drugs bij (vermoedelijk marihuana), wat wapens, en lijken. Je hebt niet veel fantasie nodig om na bestudering van onderstaande foto conclusies te trekken over wat er met dit slachtoffer is gebeurd. Het zal niet de bedoeling zijn geweest dat hij boven kwam drijven of aan zou spoelen.

Iets minder heftig is een filmpje van een dame die op het vliegveld wordt betrapt bij het smokkelen van een partij drugs op een locatie die doorgaans voor andere activiteiten wordt gebruikt. Het hele filmpje staat online, maar dat is wat al te privacy-gevoelig (en niet geschikt voor jeugdige kijkers).

Dit zijn een paar screenshots. Zo gaat dat dus en zo ziet het eruit. Natuurlijk, we weten het allemaal, maar zo expliciet als dit wordt het zelden in beeld (naar buiten)  gebracht.

Drugs…

 

3 Reacties

 1. Noord
  9 augustus 2017 - 22:29

  Beste Hendrik-Jan,

  Misschien is het verstandig om in de titel of de introtekst duidelijk aan te geven dat de rest van het artikel en de foto’s niet geschikt zijn om op het werk te bekijken (NSFW).

  Groet

  Reply
 2. Don Diablo
  9 augustus 2017 - 22:42

  HJ, wat mij betreft past het posten van de fotos van de dame niet op je site!
  Daarmee wil ik zeggen dat ik ook blij ben dat je dit in de regel overslaat.

  Reply
 3. ik
  19 augustus 2017 - 23:27

  Omg die voeten!!

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.