Wandeling met de hond: beschoten in Schoten

Nee, zo heftig als het filmpje in het vorige bericht is het niet: de schietpartij in het Belgische Schoten. Maar het is wel dichterbij. Zie Het Nieuwsblad.  Er is daar nu een grote politieactie. Vanmorgen werd er een man beschoten tijdens een ochtendwandeling met zijn hond. Buren hebben vier schoten gehoord, er waren vermoedelijk meerdere schutters. Wat ze op Curaçao “een goed voorbereide actie” zouden noemen.

Het slachtoffer werd alleen in zijn been geraakt, maar hoe dat af kan lopen zien we ook in het vorige bericht. Waar nóg een update in staat: het filmpje van de liquidatie in de kapperszaak speelt niet op Curaçao, maar een uurtje vliegen verderop: in Medellin, Colombia. En de kwaliteit van het filmpje is nu beter (zie hier).

1 Reactie

 1. Mano
  10 augustus 2017 - 23:34

  Beste HJK, hoe kan ik jou enkele filmpjes betreffende de dagelijkse misdaad praktijken in Brasil. Ze zijn op zijn minst net zo spannend en realisatie live zoals Curaçao, Colombia.
  Ik kan je verzekeren dat het hier in Brasil in veel fout en 24/7 actie is. En de vele confrontaties (troca de tiros) tussen politie en bandieten. Let me now!

  Beste Mano,

  Stuur even een mailtje naar misdaadjournalist@outlook.com

  Hendrik Jan

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.