Een dood slikmeisje in Tanki Leendert (Aruba)

Las mujeres de trago, worden ze genoemd. Slikmeisjes. Nee, geen bolletjes. In bars op de Antillen zijn ze gezelschapsdames. De mannen drinken een biertje, zij krijgen een cocktail. Een dure. Geen echte, meer een soort van ranja, iets met siroop. Zijn in beginsel geen prostituees, maar als een man iemand leuk vindt, en zij hem, of als hij wel een vergoeding wil geven voor bepaalde diensten, komt er van het één soms het ander.


Las mujeres de trago, worden ze genoemd. Slikmeisjes. Nee, geen bolletjes. In bars op de Antillen zijn ze gezelschapsdames.

De mannen drinken een biertje, zij krijgen een cocktail. Een dure. Geen echte, meer een soort van ranja, iets met siroop. Zijn in beginsel geen prostituees, maar als een man iemand leuk vindt, en zij hem, of als hij wel een vergoeding wil geven voor bepaalde diensten, komt er van het één soms het ander.

Gebeurde ook met deze Venezolaanse, in Tanki Leendert op Aruba.

Handboeien, een blinddoek. Een uit de hand gelopen spelletje? Hoe dan ook: een dochter van. Maar misschien iemand die niet zo gemist gaat worden.

Aanvulling/correctie: ze is in Venezuela vermoord en daar gevonden, maar ze werkte in Tanki Leendert op Aruba.

4 Reacties

 1. JM
  11 oktober 2017 - 09:11

  Wat een dochter van? Waarom niet gemist kan worden?

  Ligt misschien aan mij maar begrijp het artikel niet helemaal.

  Reply
  • Verhoek
   11 oktober 2017 - 13:47

   Een dochter van iemand dooie… Die sowieso gemist gaat worden. Niet de dochter van Holleeder of Sam Klepper. Sensatiebak ben Jij zeg, en reageer jij op elk bericht?

   Reply
 2. JM
  11 oktober 2017 - 13:53

  Hoezo ben je dan een sensatiebak? Ik kom minimaal twee keer per jaar op Aruba en ben dan geïnteresseerd in feitjes die op het eiland gebeuren.

  Nee, reageer gelukkig niet op elk bericht……gaap/Verhoek.

  Reply
 3. JPM
  11 oktober 2017 - 15:01

  Het gebeurde in Venezuela, het meisje werkte op Aruba in een bar in Tanki Leendert. Ze ging terug naar Venezuela en werd vermoord.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.