Schutter Las Vegas: was eerder in het hotel met prostituee

Bericht in Het Nieuwsblad: Stephen Paddock, de schutter van Las Vegas, had een perverse duistere kant. Een escort-dame vertelt dat ze verscheidene keren met hem samen in het hotel was en dat hij agressief en gewelddadig was tijdens de seks.

Lijkt mij dat je dan geen negen afspraken maakt met zo’n man, maar hij was goed van betalen. Neem aan dat ze voor dit verhaal ook de nodige munten heeft ontvangen.

Helaas zegt het niets over het echte motief: als alle onzachtzinnige hoerenlopers massamoordenaars zouden zijn, zou er weinig wereldbevolking meer overblijven. 

 

 

 

 

 

3 Reacties

 1. Rik
  9 oktober 2017 - 19:33

  Is er nou echt niemand die er bij stilstaat en zich afvraagt, hoe iemand van 64 het vol kan houden om langer dan 1 uur met een machine geweer te schieten?

  Daar moet je serieus voor getraind zijn en een goede conditie hebben, want dat is echt geen kattepis.

  Reply
  • Thomas
   9 oktober 2017 - 21:27

   Hij heeft zijn slachtoffers gemaakt tussen 22.05 en 22.15 uur plaatselijke tijd.

   Reply
 2. Tim
  10 oktober 2017 - 15:14

  In, ik geloof, 2011 heeft deze Stephen Paddock het hotel van waaruit hij schoot aangeklaagd, omdat hij eerder dat jaar in dat hotel was uitgegleden, gevallen was en daardoor geblesseerd was geraakt. Hij verloor deze rechtszaak. Er zijn wat vage beelden te zien op het internet van deze uitglij valpartij. Het zou mij niet verbazen als deze valpartij geënsceneerd is en hij het hotel in feite dan vals beschuldigde (hij claimde dat er water lag en daarom uitgleed). Er zal de komende tijd meer en meer bekend worden wat betreft het “dagelijks leven” van deze man en dan zal blijken dat dit leven nogal afwijkende elementen bevat (mogelijk zelfs eerdere moord of althans pogingen daartoe etc.).

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.