Verdachte Michael P.: trouwpartij met Marokkaanse afgeketst

Uit betrouwbare bron verneem ik dat Michael P., verdachte van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber, recent trouwplannen had met een Marokkaanse meisje uit Limburg. Dat is op het laatste moment niet doorgegaan. Wat de reden was, is nog niet bekend. Trouwen op die leeftijd klinkt lichtelijk ouderwets, maar in Marokkaanse gezinnen is ongetrouwd samenwonen nog steeds knap taboe.

Verder is het nu vooral een kwestie van zoeken, naar sporen van Anne. Als klopt wat De Telegraaf vermoedt en Michael P. de auto van zijn moeder heeft gebruikt, kan het nog heel lastig worden. Als Michael zijn mond houdt en het een zaak wordt van ‘moord zonder lijk’ zal het nog een hele toer worden hem veroordeeld te krijgen.

Wat in dit scenario merkwaardig is, is het vinden van de jas en de tas van Anne. Dat de fiets in een vijver wordt gegooid, is plausibel: de kans dat hij daar gevonden zou worden en er dan nog dna-sporen op te vinden zouden zijn, is niet zo groot. Maar iemand die zoveel moeite doet om een lichaam zo goed te verbergen, waarom is die zo slordig met die spullen?

5 Reacties

 1. escobar
  11 oktober 2017 - 12:50

  Dit is een klassieke psychopaat die mensen kan manipuleren. Hij verkracht twee kinderen/meisjes terwijl een ouder persoon op hem wacht? Psychopaten manipuleren. Zo heeft hij zijn weg naar vrijheid gemanipuleerd.

  Reply
 2. dikke lien
  11 oktober 2017 - 18:10

  “trouwplannen had met een Marokkaanse meisje uit Limburg”
  Die betrouwbare bron is 100% ook marokkaan. haha

  Reply
 3. San marin
  11 oktober 2017 - 18:34

  Mij lijkt het dat de dader hoogstwaarschijnlijk Anne in een van de meren heeft gegooid/gedumpt na zijn daad.Ik heb vermoedens dat hij vanuit Baarn haar heeft meegenomen richting Zeewolde over de Eemmeer/Gooimeer óf Ijmeer óf de Muldenauw/Woldewijd hij kan ze ergens in deze meren gedumpt hebben en dat is +- 29 minuten vanuit Baarn .En onder terugweg naar Den Dolder de spullen van Anne in de Blookerpark hebben verspreid gegooid.Want Baarn was laats contact whatsapp dus Michael is haar daar tegengekomen en heeft haar proberen roven/verkrachten en gezien zijn verleden uit angst haar fataal geworden anders zou zij het gaan zeggen en hij zat al bij Justitie .Nu is optie deze meren zoeken niet alleen bossen.

  Reply
 4. Ada de Graaf
  12 oktober 2017 - 15:45

  Indd Hajee, dat van die spullen blijft mij ook maar triggeren. Als hij haar heeft begraven dan had hij die spullen met haar laten verdwijnen, dat ligt het meest voor de hand.
  Als hij indd de dader blijkt te zijn, kan hij daarmee ook de Hermandad nog hebben uitgedaagd. Een kronkel is een kronkel.

  Reply
 5. Gerechtigheid
  2 november 2017 - 10:10

  Hij heeft politie gezegd waar ze lichaam.verborgen was.zegt dit niet dat hij het toegeeft of is hij getuige van het moord .snap er niks meer van hoe ze hem nog willen verdedigen .welke advocaat wil nog zo.n gevoelloze psychopaat verdedigen. Ramp imbeciel.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.