Ben T., de moord op José

Bennie T. (59) is een van de bekendste tbs-moordenaars van Nederland. Na de moord op José Burbank (20) uit Eibergen, in 1987, heeft hij de rest van zijn leven in tbs doorgebracht, zij het de laatste jaren met behoorlijk wat vrijheden. Op de dag dat in de Verenigde Staten de beruchte Charles Manson overleed, was er een gerucht dat ook Ben T. overleden zou zijn. Dat blijkt niet juist, maar het is wel aanleiding aandacht te besteden aan deze zaak.

2 Reacties

 1. 21 november 2017 - 14:43

  Hoezo R.I.P in de aanhef ?; Denk dat wevhet eens kunnen zijn dat wij hem juist GÈÈN rust toewensen de verachtelijke seriemoorddnaar/verkrachter…
  Moest er even uit H.J..,
  Koenski uut Hengel

  Reply
 2. PaulK
  9 januari 2018 - 07:30

  Ook bij dit politie onderzoek heeft het lang geduurd voordat de geniale speurders op de gedachte kwamen de kaartenbak met eerder veroordeelden eens na te lopen om een mogelijke dader in beeld te krijgen.

  De politie leert niet van eerder gemaakte fouten.
  De verdachte van de verkrachting en de moord op Anne Faber zou veel eerder gevonden zijn wanneer men eerder veroordeelden die zich in de regio bevonden als mogelijke dader had aangemerkt.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.