Raadsels rond Bennie T. (en een virus in Messenger)

Blijft toch merkwaardig, dat al of niet dood zijn van Ben(nie) T., de moordenaar van José Burbank. Op de site van De Telegraaf bevestigde de vader van José mijn bericht (dat hij overleden was). Ik heb contact gehad met De Gelderlander, die contact had gehad met het Openbaar Ministerie, maar nu blijkt dat De Gelderlander het had overgenomen van Tubantia. We zijn inmiddels bijna een dag verder en daar heeft nog niemand gereageerd. Ik heb mijn berichten voor alle zekerheid aangepast, volgens reageerder Siem is T. overgeplaatst naar de Oostvaarderskliniek en is daardoor het misverstand ontstaan.

In het kader van deze zaak kreeg ik contact met iemand die hier direct mee te maken heeft gehad en die ik van een en ander op de hoogte zou brengen. Dat is gegaan via Messenger (geloof ik, ik kan via andere kanalen niks terugvinden). Het blijkt dat er een virus actief is, Messenger is gehackt en ik kan dit contact nergens meer terugvinden. Hierbij dus het verzoek via mail even weer contact op te nemen (misdaadjournalist@outlook.com)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.