Slachtoffers drugslab Kaatsheuvel begraven: de laatste rit

“Mijn bovenburen doen zoiets,  plus ze doen iets met de afvoer van cv-ketel. Dit is in een flat. De politie doet niks. Maar op deze manier heeft dus koolmonoxide er mee te maken en dus niet dat dat met xtc-grondstoffen te maken heeft. Ze doen dus iets met de afzuiging en dan komen er weer andere schadelijke stoffen via de cv die dus niet afgezogen worden.” Meldt Shirley uit Purmerend. 

Hadden we ‘t eerder over, de twee mannen die zijn omgekomen bij een drugslab in Kaatsheuvel. Vanmorgen was de begrafenis van een van hen, Jan van Ark. Omroep Brabant filmde de witte koets, die werd voortgetrokken door een span van vier paarden, onderweg naar de begraafplaats. De koets maakte een rondje door het centrum van Kaatsheuvel en kwam daarbij onder meer langs het huis aan het Prins Mauritsplein, waar hij om het leven kwam. Ook de uitvaart van het andere slachtoffer is vandaag.

Wat er precies ie gebeurd, is nog niet duidelijk. Het is de vraag of dat ooit komt. Dat zal alleen als er een zaak komt tegen een nog levende betrokkene, maar daar is op dit moment nog niet veel zicht op.

7 Reacties

 1. J.Claude Batista
  11 november 2017 - 18:12

  Als je binnen bevangen word door die koolmonoxide die je hebt ingeademd heb je dan nog wel genoeg kracht om zelf naar buiten te lopen?

  Beste JCB,

  Het probleem is dat je het niet merkt. Je wordt suf, raakt bewusteloos en als er niet iemand op tijd bij is, is het te laat.

  Hendrik Jan

  Reply
 2. Siem
  11 november 2017 - 20:10

  ‘En met grootse plannen voor de toekomst’
  Hoe triest, de invulling van die plannen om snel rijk te willen worden. Hoe naar en afschuwelijk, de uitkomst van die plannen voor de nabestaanden. En hoe bizar om groot geld te willen maken en het plaatsen van koolmonoxidemelders a 15 euro na te laten. Al kan ik me voorstellen dat bij niet 24-uurs bemanning het niet gewenst was dat een eventueel alarmsignaal ongewenst ook buren zou kunnen alarmeren, dom is het.
  De witte koets met paarden doet denken aan het ‘grootheidsgehalte’ van Cor van Hout op het criminele vlak. Maar wat heb je daar nou aan, aan dat soort statements, bij vroegtijdig en stompzinnig veroorzaakt hemelen.Niets.

  Reply
 3. J.Claude Batista
  11 november 2017 - 21:32

  @Hendrik Jan

  Bedankt voor het antwoord maar blijf het vreemd vinden dat ze nog naar buiten zijn gelopen op eigen houtje i.p.v. daar binnen in elkaar te zakken.
  Daarom dacht ik misschien heeft iemand ze naar buiten gedragen en in de tuin neergelecht.

  Reply
 4. loetje
  11 november 2017 - 22:44

  Daar heb je lekker wat aan om in een witte koets te liggen als je de pijp uit bent .
  dieptriest.

  Reply
 5. Kh
  12 november 2017 - 14:25

  Hendrik,

  Hoe weet jij dat ze naar buiten zijn gelopen?

  Beste KH,

  Stond in de krant.

  Hendrik Jan

  Reply
  • Ray
   12 november 2017 - 17:35

   Schietpartij?

   Beste Ray,

   Sorry, was even in de war met Best.

   Hendrik Jan

   Reply
 6. Ikke lau
  12 november 2017 - 22:14

  De man had n limousine huur bedrijf. Wat goed liep ( denk ik ) dus had geen geld uit drugs nodig was de man niet toevallig mee om te helpen bij n probleem. Wat verkeerd afliep door koolmonoxide ?

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.