Aanhouding Schiphol: warhoofd, terrorist of grapjas?

Hadden we ‘t vanmorgen over: de aanhouding op Schiphol van iemand met een vuurwapen, gevolgd door huiszoeking in Den Haag. Er druppelt nog weinig over naar buiten, maar ik heb inmiddels contact gehad met de advocaat van de aangehouden persoon. Thijs Kapinga. Kennen we als advocaat van ‘de rennende rukker’, de Poolse man die vorig jaar bij IJmuiden wandelende vrouwen de stuipen op het lijf joeg (zie hier).

Over zijn nieuwe cliënt kan hij niks zeggen: die zit in alle beperking. Maar het kan in Den Haag toch niet onopgemerkt zijn gebleven om wie het gaat? Het kan van alles zijn, maar iemand die met een wapen op Schiphol rondloopt, dan is er toch wel wat aan de hand. Al zou het een nepwapen zijn, zelfs dat is behoorlijk not-done.

6 Reacties

 1. J.Claude Batista
  5 december 2017 - 19:02

  Ze willen zeker geen paniek zaaien of stigmatiseren…

  Reply
 2. Henk
  5 december 2017 - 22:50

  Beste hjk. Kan je alsjeblieft die vervelende pop-up ads verwijderen van je site? Bij het openen van de site op je mobiel irriteert dat enorm en kan je niks anders dan de add aan- wegclicken. Daar door gaan mensen weg blijven.

  Reply
  • Jaap
   6 december 2017 - 09:09

   Daar komt nog bij dat 1 van die pop-ups een verkapte browser hijack is waardoor alles blokkeert, bedankt he👎

   Beste Jaap,
   Ik begrijp de irritatie, heb ik zelf ook als ik andere sites bezoek, dat je denkt: ik kom hier nooit weer. Maar het is nu eenmaal: zo’n site bijhouden kost geld, het moet ergens vandaan komen. Ik heb toch al het probleem dat ik veel vaste bezoekers heb, die nooit op banners klikken waardoor de opbrengst vele malen onder het gemiddelde zit. Deze mobiele banner is iets nieuws, ik moet eens kijken of de opbrengst opweegt tegen de irritatie. Over welke browser hijack heb je het? Als je dat aangeeft, zal ik dat doorgeven, moeten ze er rekening mee houden en anders: finito!

   Hendrik Jan

   Reply
   • Marina van Schaik
    6 december 2017 - 15:31

    HJK, ze hebben gelijk.
    Bovendien wordt men doorgelust en omgeleid naar domeinen met spy- en phishingtroep.
    Reclame hoort erbij, maar automatisch op verdachte sites terechtkomen niet.
    Zeer amateuristisch hoor.
    Gr.

    Reply
  • Karel
   6 december 2017 - 14:00

   Dat kleine beetje adverteren Henk! Op Blendle willen ze niet lezen vanwege dat er betaalt moet worden en hier mag HJK zijn kosten er niet mee dekken?

   Reply
 3. Joey
  6 december 2017 - 08:31

  Was op door reis niet zo lang terug en kreeg gelijk staart, dus ze staan op paniek mode daar.
  Het hielp ook niet moet ik zeggen dat op dat moment ik een baard had wat menig Afghaan jeloers op zou zijn.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.