Een stilgehouden aanhouding op Schiphol: een wapen, een doorzoeking

“Gisteravond is er een man met een wapen staande gehouden op Schiphol. Vervolgens is zijn huis in Den Haag door een grote politiemacht afgezet en op zijn kop gezet op zoek naar wapens en explosieven. Ik vind hier tot nu toe niets van terug in de media. Misschien is het iets om even te checken door je.” Meldt iemand. Dat noem je nou een geschenk uit de lucht.

Om twee redenen: ik moet vandaag dringend met de administratie bezig, heb eigenlijk heel veel andere dingen te doen, dus weinig tijd om iets te bedenken voor de site en de Crimesong van de dag had ik er ook maar even bij laten zitten: sinterklaas… Wie kent hem niet? Dat wordt dus: de Airport Song, van Magna Carta. Ik heb dus ook geen tijd de politie te bellen. Wie gaat hier over? Marechaussee, politie Haarlemmermeer? We wachten het maar even af, wellicht komt het vanzelf tot ons. Crimescene Schiphol, met misschien een link naar de Schilderswijk?

3 Reacties

 1. king
  6 december 2017 - 20:23

  Veel Haagse criminaliteit komt niet vaak in het nieuws .
  Reden onbekend , er gebeurt best veel in Schilderswijk ,
  o.a Schietpartijen maar komt niet op het nieuws .

  Gerucht gaat rond dat er binnekort in Den Haag liquidaties plaats gaan vinden .
  Er zijn wat conflicten gekomen tussen bepaalde mensen . Veel kan ik niet over zeggen .

  Reply
  • Campinglife
   7 december 2017 - 07:30

   Mee eens, het is onrustig in de stad.

   Reply
  • Maurits de Vries
   7 december 2017 - 10:57

   Dat gaat niet makkelijk worden, want als we jou moeten geloven is iedereen al gewaarschuwd…

   Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.