Boeloeloe: voetnoot in de King-reacties

Vanavond rond zeven uur is Annass el Ajjoudi geliquideerd in de Cornelis Springerstraat in De Pijp in Amsterdam. Hij leefde in geleende tijd: hij stond – ook volgens de politie – al jaren op een dodenlijst. Hij kwam maar sporadisch voor in de berichten. Soms als El A., een enkele keer met zijn bijnaam Boeloeloe.

Hij kwam ook voor in de beruchte reacties die ‘King’ destijds op verschillende misdaadsites plaatste en waarin bepaalde personen ervan werden beschuldigd het brein te zijn achter tal van liquidaties. Die personen “zitten achter vele liquidaties met HOESSEIN AIT S en boeloeloe en omar doen spandiensten. Die scooter heeft langere tijd in een transporter busje gezeten en werd steeds verplaats door OMAR LKORF.”

Die personen “willen iedereen uitroeien omdat ze bang zijn van takka groep en hebben peilzender onder D zijn auto gezet en nog van een andere antiliaan ze hebben die gevonden en DANI MONGEN kijkt de vlucht routes voor ze ze gebruiken mensen en daarna ruimen ze hun ook op.”

En:

“Via Houssine maken ze gebruik van Boeloeloe van Amsterdam Zuid komt en Omar die mensen geld bieden voor informatie en hand en span diensten verlenen voor liquidaties ook hebben ze Wensley zover gekregen dat die Moussid heeft laten vermoorden omdat die zijn broertje gedaan had maar als hij nadenkt gaat ie zelf wel inzien voor wie die Moussid nou werkte want die heeft Aleke Stefan en Pirki vermoord en toen Wensley voor het karretje gespannen terwijl Moussid een hele goede vriend van Badou is.”

Is allemaal wat cryptisch, maar voor degenen die de achtergronden wat kennen redelijk te volgen. Waarmee niet gezegd is dat het klopt dat ‘King’ beweert.

Paul Vugts schrijft in zijn boek Afrekeningen:

“Tweeënhalve maand na de liquidatie van Lucas Boom komen enkele van de voornoemde, dan nog onbekende verdachten bij toeval in beeld van de recherche. Letterlijk. Een observatieteam schaduwt op 27 augustus 2015 vanwege een ander onderzoek de crimineel Anass el A. uit de Amsterdamse Pijp. ‘Boeloeloe’, zoals hij in het milieu heet, wordt gerekend tot de groepering van Benaouf A. en Houssine Ait S. De recherche heeft hem driekwart jaar eerder nog gewaarschuwd nadat het Team Criminele Inlichtingen de tip had gekregen dat hij op een dodenlijst stond. De observanten posten die avond bij het beruchte waterpijpcafé Fayrouz in Amsterdam-Zuid, waar El A. binnen zit. Als hij op zijn scooter vertrekt, valt een Fiat 500 op die met aanvankelijk gedoofde lichten achter hem aan rijdt. Als hij hard door rood rijdt, doet de bestuurder van de Fiat hetzelfde. De observanten slaan alarm bij hun commandant. Zitten hier huurmoordenaars achter El A. aan? Gezien die eerdere tip geen vergezocht idee. Omdat het observatieteam de eigen zaak niet ‘stuk wil maken’, houden geüniformeerde agenten de Fiat aan voor een verkeerscontrole. Achter het stuur zit Atif M., naast hem zit Qio C. Allebei staan ze als serieuze criminelen geregistreerd. M. kreeg al eens jeugd-tbs nadat hij als zeventienjarige op straat een man had doodgeschoten. In de auto liggen nieuwe zwarte regenpakken, zwarte handschoenen en een kentekenplaat.”

 

 

 

19 Reacties

 1. Economicssss
  18 januari 2018 - 00:49

  Dat boeloeloe snel tijdig onder de grond zou verdwijnen ergens in de Rif dat was wel duidelijk.. maar dat het zo snel is gebeurd is onverwachts… maar goed al met al verdiende loon. Deze man heeft heel wat lood in andere mensen hun lichaam gepompt en hier uiteindelijk zelf voor gekozen.. We zien hem weer op de dag des oordeels.

  Reply
 2. Keko
  18 januari 2018 - 03:59

  Smalle donkere straatjes geschikte plek voor zo iets…. blijkbaar het gevaar niet hoog opgenomen….

  Reply
 3. Ping
  18 januari 2018 - 07:57

  Ik zie nergens foto\’s van het slachtoffer bij de berichten. Is dit met een speciale reden? Via Google zijn er al aardig wat te vinden namelijk. Wel onder ze bijnaam.

  Reply
 4. Rick
  18 januari 2018 - 10:20

  Wel zielig op de ene manier. Hij was de ideale voorbeeld van iemand die zo hard is genaaid en voor de leeuwen werd gegooid. Hij is goed gebruikt door zijn bazen en heeft er niks voor terug gekregen. Trieste einde aan zijn dood.

  Reply
  • pois
   18 januari 2018 - 12:33

   Hoe weet je dat

   Reply
  • sherlock
   18 januari 2018 - 15:04

   Triest einde aan zijn leven bedoel je waarschijnlijk ? Maar vertel eens meer, op wat voor manier is hij gebruikt dan ?

   Reply
  • Live and die by the gun
   18 januari 2018 - 15:57

   Politie is weer actief hier op de site .
   Beter oppassen wat je zegt ze staan zo voor je deur .

   Reply
 5. 18 januari 2018 - 16:54

  niet betaald gekregen natuurlijk, net zoals die andere mislukkingen die voor Ben en Hoes klusjes deden

  Reply
  • Michael
   18 januari 2018 - 17:35

   Het is niet alleen dat ze niet betaald worden. Het ergste is dat ze een verkeerde werkelijkheid krijgen voorgeschoteld zodat ze het gevaar zelf niet kunnen inschatten. Het is net alsof je tegen een willekeurige persoon die geen verstand van voetbal heeft zegt dat hij makkelijk van Messi kan winnen.

   Reply
   • Martin
    18 januari 2018 - 18:56

    Ja maar het keert nu tegen hoesein jongens zijn niet zo dom. bla hou je niet vol. kon alleen in begin. vooral die bla die hij iedereen vertelde dat hij gwenete martha had geliquideerd. iedereen weet nu wel hoe het zit met martha. en iedereen weet dat er geen grote geld is.

    Reply
    • Ronald
     19 januari 2018 - 03:20

     Hoe zit het dan met gwenneth? Ben wel benieuwd..
     en volgens mij weet jij niet waar over je praat als er iets is wat die Soessie Hussein heeft is het wel bakken met geld die man is levensgevaarlijk en zo slim dus denk dat je even je bril op moet doen als je het groot geld niet ziet want die man en zen familie leven als koning in Marrakech ze runnen die hele stad
     en nog iets iedereen weet ook dat hij the last man standing is.. Dat zegt ook genoeg.
     niet zo een haat naar mensen die je niet kent Martin en volgende keer met feiten komen.

     Reply
     • Lijpe Harry
      19 januari 2018 - 11:24

      Last man standing hahaha, over feiten gesproken hahah. Heeft een pand gekocht van toen hij met Martha verdiende. Sindsdien nooit wat verdiend, is het alleen maar een beeld creeren met andermans geld, in dure auto’s rijden van huurbedrijf van vriend etc. Ben jij ook zo een begin twintigger die daarin trapt?

      Als Hoessein zo rijk is als je zegt (wat dus absolute onzin is), dan is hij wel heel erg gierig voor zijn eigen mensen die geen eens geld krijgen om onder te kunnen duiken en daarom geliquideerd worden. Geen eens geld krijgen om hun advocaten te betalen. Waar is de koning als je m nodig hebt? Jawel, voor prostituees heeft hij wel genoeg geld.

 6. SBRINA
  18 januari 2018 - 18:55

  ALLAHRAHMOE

  Reply
  • Juelma
   19 januari 2018 - 11:41

   Als je in het Arabisch hier post doe het dan wel goed. ”Allah ie rahmoe” Moge Allah hem beter maken en moge Allah genade met hem hebben. Soort van condoleren!

   Reply
 7. Ray
  19 januari 2018 - 11:35

  Een ding snap ik niet hjk,
  Het was toch benAouf die die king reacties plaatste.. waarom zou die zijn hele groep verraden en zeggen dat hun er achter zitten of waren er meerdere kings

  Reply
 8. hanskazan
  19 januari 2018 - 14:33

  @LijpeHarry Hahahahahaha je spreekt jezelf alleen maar tegen eerst is het hij heeft geen geld? Maar dan wel geld voor prostitués? Je bent gewoon een hater of de zoveelste meisje die genaaid is door hem vandaar je gekke frustratie want we weten allemaal dat hij genoeg geld heeft vandaar die afterroom club en andere shisha cafetjes of nee die zijn ook nog van Martha ? En nog iets we weten allemaal dat het pand togathi van Hoes was en dat door MO Het pand faiet is gegaan. En dat hij mensen niet uitbetaald lijkt me sterk want al die jongens blijven alsnog voor hem werken. Sorry wil er niet mee bemoeien maar kom op beetje met feiten komen kan wel

  Reply
  • Sardien
   19 januari 2018 - 18:23

   Niemand wordt betaalt, alleen geflasd en de dood ingejaagd. Ik hoop maar dat je geen zwakbegaafde neefje heeft waarvan je oppeens hoort dat hij door hoesein de dood is ingejaagd.

   Reply
 9. Trumpie
  22 januari 2018 - 01:42

  Het einde van Hoessein is in zicht hij staat als prioriteit op de lijst van de ministerie van justitie in Marokko en op inter- europol. Een aantal mensen hebben een boekje opengedaan en dat is niet mis. Fijn als je een hogepiet kent die bij de ministerie werkt. Zo hoor je nog eens wat.
  Hier blijkt weer dat misdaad niet loont.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.