Moord Nathalie: een meisjesruzie, een stiefvader met drugs en een kerfstok

Hoe kwam de moordenaar van Nathalie Polak binnen, in haar appartement aan De Concorde in Buren? En hoe kenden ze elkaar? Er zijn nog veel onbeantwoorde vragen, maar als ik kijk naar de reacties die van verschillende kanten binnenkomen en die aardig overeenkomen bekijk, ontrolt zich een bizar scenario voor deze nieuwjaarsmoord. Met een medebewoonster, Kimberly, die ruzie had met Nathalie. De moordenaar zou haar stiefvader Gerard van D. (46) zijn. Hij is aangehouden.

Sinds zijn identiteit is uitgelekt, stromen de reacties binnen. Zoals deze: ” Ook mij heeft ie 15 jaar geleden me hoofd in geslagen en verkracht. Gelukkig kon ik die nacht aan hem ontsnappen. Ik leef enorm mee met deze familie. Deze man heeft een zieke geest en moet voor rest van leven opgesloten worden!” Dit zou gebeurd zijn in zijn ouderlijk huis, in Tiel. “Hij heeft me meerder malen in elkaar geslagen, maar deze nacht was de ergste in me leven en heb een trauma voor het leven door hem.”

Een ander meisje: “Hij heeft bij mij geprobeerd.. Gelukkig weggekomen, maar nu mijn beste vriendin is haar leven kwijt… als hij vrij komt ik maak hem af!!”

Iemand anders vertelt het een en ander over de achtergrond van Gerard. Over zijn moeder, en over zijn vader, die bij een bekend bedrijf in Tiel zou werken. Niet veel goeds. 

Weer iemand anders meldt dat genoemde Kimberly, de stiefdochter, ook gearresteerd is. Eerder al had ik hier wat berichten dat er een tweede persoon bij betrokken zou zijn geweest, die de politie informatie had gegeven waarna Gerard van D. werd opgepakt. Omdat Kimberly en Nathalie elkaar kenden, kon Gerard gemakkelijk bij Nathalie naar binnen. “Ze hebben die nieuwjaarsnacht bij Nathalie gechillt.”  

Kimberly “is bekend bij verschillende instanties.” Gerard van D. “staat volgens velen bekend als drugsgever aan jonge meisjes, maar waarom  – als iedereen dat wist – is er nooit door iemand ingegrepen? ik lees dit nu op het forum, maar wat had ik dat graag eerder geweten. Die had nooit meer iemand gedrogeerd!”

Iemand anders: “Kimberly, de stiefdochter van Gerard van D., woonde ook in het appartementencomplex waar Nathalie woonde. Sommigen zeggen dat ze ruzie had met Nathalie en Nathalie wilde daarom ook verhuizen.”

En:

“Kimberly woonde ook in de zorginstelling / appartementen complex en was bekend by verschillende instantie. Nu blijkt dat Nathalie heel graag wilde verhuizen omdat ze ruzie had met Kimberly en er van alles daar in het complex gebeurde.”

Tot zover een aantal reacties.

 

 

 

 

 

 

 

6 Reacties

 1. Dries
  19 januari 2018 - 05:11

  Na een TBS luxe is deze man binnen enkele jaren al op verlof omdat de behandelaars zulke zieke geesten rechten gunnen om weer tussen onze dochters,zussen te kunnen rond lopen….want ook verkrachters en perversen hebben het recht om weer een kans te krijgen, zij zijn immers slachtoffer van de moeilijke maatschappij die wij veroorzaken…. zo iemand is niet te genezen gezien zijn aangeboren verleden vol met ziekelijke handelingen.

  Reply
 2. nickelenelis
  19 januari 2018 - 08:56

  Na de 1e alinea kreeg ik even een flash back naar de stukken van Martin Kok. Wat een schrijfwerk……

  Reply
 3. 19 januari 2018 - 12:12

  Je wilt niet weten wat er in instellingen gebeurt met de jongeren.
  Zeker plaatsten als groot emaus Ermelo en soortgelijke is het dagelijkse kost dat minderjarige
  blootgesteld worden aan drugs, bedreigingen en aanrandingen.
  Wanneer stopt dit ?

  Reply
 4. Dirk
  19 januari 2018 - 13:34

  Tering wanneer gaat er weer gewoon een kogel door dit soort zieke schimmels bah hoop dat hij volgende keer zijn lusten botviert op een/de dochter(s) van rechter of advocaat .. bah ziek rechtsysteem

  Reply
 5. Flipje
  21 januari 2018 - 21:26

  Kimberly woond helemaal niet in de zelfde zorginstelling (Concorde Buren). Nathalie wilde wel heel graag naar Tiel verhuizen. Ook was zei bang voor Kimberly en haar vriendjes!

  Reply
 6. lau
  24 januari 2018 - 03:36

  Mensen die dingen denken te weten zoals deze flipje

  Zouden naar politie moeten gaan

  Er is een meisje dood plus haar huisdieren

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.