Soufian (Breda): zit er nog een lijk in de kast?

Over doden niets dan goeds, dat is in deze branche niet altijd vol te houden. Hoe vervelend het ook is voor nabestaanden en vrienden. Helaas valt er over de gisteren in Breda omgekomen Soufian ook niet alleen maar goeds te vermelden. Er waren mensen boos op hem. Bijvoorbeeld de twee die bij hem waren in het appartement, die waren daar met onvriendelijk oogmerk, om het heel zacht uit te drukken.  Ze reden rond in zijn auto, er was iets af te wikkelen.

Had te maken met de schietpartij van vorig jaar bij het Novotel in Breda. Was Soufian ook bij en daar begon de narigheid voor hem. Hij wist dat hij werd gezocht: hij maakte gebruik van een van de huizen die afgelopen weekend werden beschoten. Misschien dacht hij dat hij in het appartement veilig was.

Dus niet. Ze wisten hem daar te vinden. Toen de politie arriveerde, sprongen ze naar beneden, waarbij ze zo gewond raakten dat ze een gemakkelijke prooi voor de kat (de kit) waren.

Ik hoor dat er mogelijk nog een lijk in de kast zit.  Nou ja, die is er al uit, een dag eerder al, maar de politie houdt dat nog even stil. Onze Brabantse correspondent is nog even aan het snuffelen naar het verband. 

Over de schietpartij bij het Novotel, eind november, staat een bericht bij Omroep Brabant. Gaat over ‘een woordenwisseling’ tussen twee mannen en een identiteit die niet bekend is.

Toen niet, nu (misschien wel). Wie van de twee?

Het bericht staat hier

2 Reacties

 1. S
  10 januari 2018 - 21:52

  Het verhaal stinkt van alle kanten. Je pleegt een moord en vlucht dan met de slachtoffer zijn auto. De politie wilt de personen in de auto controleren en deze rennen weer terug het appartement in? Als je buiten poept dan ga je toch ook niet terug lopen om over je eigen poep te lopen?

  Het zou kunnen dat ze uit paniek weer het appartement waar het lijk van Soufian lag betraden maar of het een slimme zet is, nee. Criminelen zouden namelijk gevlucht zijn met de auto waarin de wapens zaten, want dan hadden ze waarschijnlijk geen bezoek gekregen van de arrestatieteam. Maarja domme criminelen heb je ook en het kan goed zijn, dat deze “vrienden” Soufian hebben omgelegd voor drugs en uit angst weer het appartement in zijn gelopen. Waarschijnlijk zullen we er nooit achterkomen.

  Reply
 2. Anoniem
  23 februari 2018 - 01:08

  Je zegt het heel goed.. Je gaat niet iemand eerst vermoorden en dan met politie achter je aan na de moord terug.. Blijkbaar wiste ze het niet.. In media word alles opgeblazen..

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.