Update moord Soufian (Breda)

Update over de moord op Soufian, in Breda.

Een andere Brabantse correspondent meldt:

“De dode Soufian staat niet officieel ingeschreven in Nederland. Soufian is een bekende van de Politie en zijn bijnaam is Bolle. Hij is enkele jaren geleden betrokken geweest bij een zeer ernstig incident bij Novotel in Breda.

Familie en o.a. de oma van deze man wonen in het beschoten huis aan de Hagehof in Breda.

Een van de verdachten die van drie hoog naar beneden is gekomen is de broer van de hoofdbewoonster van het huis dat beschoten is in de Ahornstraat in Breda. Deze familie is van Joegoslavische afkomst. Beide families staan als drugsdealend bekend. De andere balkonafvallige en medeverdachte is van Marokkaanse afkomst.”

Aldus de bijdrage. Inmiddels hebben andere media ook de naam van Soufian genoemd. In mijn vorig bericht verwees ik ook naar een incident bij het Novotel, maar dat dateerde van 27 oktober 2017, dat is dus niet ‘enkele jaren geleden’. 

Onze andere correspondent meldt: “De twee die nu in het ziekenhuis liggen (een heet Brac en is Joegoslaaf) zijn eigenlijk vrienden van Soufian. Wat er is gebeurd is nog onduidelijk. Wisten ze dat Soufian  daar lag? Was hij al dood?”

In het vorige bericht was sprake van een mogelijk tweede lijk. “Daar was inderdaad sprake van, maar dat verhaal klopt toch niet.”

6 Reacties

 1. Haha
  11 januari 2018 - 05:23

  ‘Mijn Geheim’ is er niks bij, HJK..

  Reply
 2. Anja maas
  11 januari 2018 - 22:46

  Ik vind het heel erg dat soufian dood is ik kan hem vanaf baby ik hield veel van die jongen had een hele goede band met hem ik hoop dat hij rust vind y love you souf

  Reply
  • Karel
   26 januari 2018 - 12:40

   Vermoorde Soufian betrokken bij mishandeling en beroving bejaarde vrouw door Rabobankbende
   Dit lees ik net op BOEVENNIEUWS

   Reply
 3. Scarface
  13 januari 2018 - 09:54

  Beste HJK,
  Vorige week een stukje hier neergezet over de gang van zaken. Wat is de reden dat het weggehaald is? Er stond toch niets ‘raars’ in?!

  Beste Scarface,

  Nee, maar het was alleen maar speculatie: zou het zo kunnen zijn dat… Het zou kunnen, maar het zou ook kunnen van niet. Als ik de indruk heb dat iemand niet meer weet dan wat er al geschreven is en dan met theorieën komt, kijk ik altijd wat extra kritisch. Maar ik plak het hier wel bij, het was geen halszaak, maar ik was onderweg en had ook geen tijd er goed naar te kijken.

  …kan het zo zijn dat Soufian (RIP) en de twee jongens die over het balkon zijn gesprongen, vrienden waren (eerder hier ergens gezegd) en, zoals ook eerder is aangegeven, een band hebben met de woningen die zijn beschoten, zich probeerden te bewapenen tegen het vuurwapengeweld (huizen en Novotel). Dat ze (de Joegoslaaf en Marokkaan) op weg waren om wapens te halen, hierbij op de politie zijn gestuit er een achtervolging heeft plaatsgevonden en dat de twee jongens het ‘safe-house’ zijn binnen gegaan om aan de politie te ontkomen. Toen zij de woning binnengingen erachter kwamen dat hun maat, Soufian in de woning dood werd aangetroffen. Zij in paniek zijn geraakt toen de politie AT voor de deur stond en toen probeerden te vluchten omdat ze niet voor moord de bak in wilden draaien. Soufian zou vermoord moeten zijn in de tijd dat de twee jongens die wapens hebben opgehaald (in de auto van Soufian?) Of Soufian heeft de deur zelf opengedaan voor zijn moordenaars of hij is ‘overvallen’ in zijn ‘safe-house’…

  Reply
 4. peter hagens
  13 januari 2018 - 10:16

  ik denk dat je het hier wel eens bij het rechte eind kan hebben,op een paar wapens staat een straf van een paar maanden en nu ze zgn van de moord verdacht worden kunnen zei de bewaking rechtvaardigen,al met al rust zacht soef

  Reply
 5. Jan Poortvliet
  2 mei 2018 - 09:35

  Een van de vermoedelijke daders is Azedine Amelah (26). ( had kruipsporen op zijn hand en er is DNA van hem gevonden op een van de wapens). Is een roodharige man van Marokkaanse afkomst. Heeft ADHD/laag IQ.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.