Weer ‘een gouden tip’ voor de crypto-vrienden: pak PAC

Ongetwijfeld tot verdriet van sommigen blijf ik hier – naast de ‘gewone misdaad’ – de ontwikkelingen in de wereld van de crypto-munten ook een beetje volgen. Wie niet geïnteresseerd is: sla het vooral over. Grappig: gisteravond in Dit was het nieuws kwamen de bitcoins en aanverwant ook nog even langs. Erg herkenbaar: degenen die zich er niet mee bezighouden, hebben het gevoel de boot te missen, of te hebben gemist, en durven niet meer in te stappen.

Dat is de rode draad met dit hele gedoe: had ik maar wat bitcoins gekocht, toen ze nog maar vijf cent waren… (nu 13.000 euro, tel uit je winst). Bij mij zijn wat mensen in november aangehaakt (of ingehaakt) na ‘een tip van een Chinees’. Dat de Verge Coin (XVG), waarvan ik nog nooit had gehoord, binnenkort heel snel zou gaan stijgen. Aardig wat van mijn bezoekers zijn ingestapt en ik schat dat ze samen toch ettelijke miljoen hebben verdiend. Van sommigen hoor je het, van anderen niet. Ik weet in elk geval van één bezoeker die 3500 euro had ingelegd en daar 160.000 euro van had weten te maken.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst…

Ik kreeg nu weer een tip, dit keer (helaas) niet van een Chinees. Zal zeker niet zo spectaculair worden als met Verge, maar misschien wel een mooie gelegenheid voor mensen die toch een gokje willen wagen en een beetje mee willen doen. Het probleem met al die munten is dat er een aantal zijn die het heel goed doen. Monero, bijvoorbeeld, is ongeveer net zo veel gestegen als Verge, en zo zijn er meer. Maar het is niet interessant daar nog in te stappen: dat had je moeten doen toen ze op een paar centen stonden.

De nieuwe tip gaat over de PAC Coin. Staat nu op een waarde rond de nul komma 1 of 2 cent per stuk. Er wordt niet een heel spectaculaire stijging verwacht, maar als je hier een paar tientjes (of voor de rijken onder ons een paar honderd euro) inzet, kun je je er nooit echt een buil aan vallen. En je doet er langer mee dan met een fruitautomaat of in het casino.  Voor hetzelfde geld (nou ja) zijn er een paar mensen die echt teveel geld hebben en ook flink investeren in zo’n muntje. Dan stijgt de koers al snel en heb je kans dat je je inzet dubbel terugkrijgt. Veel meer zou ik er niet van verwachten.

Meer over de coin zelf staat op de website van PAC  

Het aanschaffen is voor wie het nog nooit heeft gedaan een behoorlijk gedoe. Het kan bijvoorbeeld niet via Litebit, waar je wel Verge kon verhandelen. Ik heb het gedaan via cryptopia maar het kan ook via  satoshi  en er zullen er nog wel meer zijn.

Als iemand het wil proberen, maar het lukt niet: je kunt altijd even een reactie achterlaten, misschien kunnen de andere bezoekers tips geven (als ik het niet weet).

Op de grafiek is te zien dat de koers van de PAC nog heel erg schommelt, het is dus wel zaak even goed te kijken naar het instapmoment (al moet je ook weer niet te lang wachten, dan mis je de boot misschien helemaal).

73 Reacties

 1. S
  8 januari 2018 - 10:39

  Beste,

  Ik neem aan dat je deze bedoeld?
  https://coinmarketcap.com/currencies/paccoin/

  Deze coin is toch geen 2 cent nu, Of bedoel je dat de potentie 2 cent is op termijn?

  Beste S..

  Klopt, moeten een paar nullen voor de komma.

  Hendrik Jan

  Reply
  • Anoniem
   8 januari 2018 - 11:11

   Duidelijk!

   2.5 miljoen aangeschaft, ook van Rcoin!

   Reply
 2. CryptoChick
  8 januari 2018 - 10:53

  Is Reddcoin (via Litebit) niet een veel betere en toegankelijkere Coin dan PAC?

  Beste CC,

  Vast wel, maar die staat al zo hoog.

  Hendrik Jan

  Reply
  • Aandachtig volger
   8 januari 2018 - 11:36

   Reddcoin is nog lang niet op z’n max, althans dat is de verwachting. Wie het weet mag het zeggen. Zou het nieuwe betaalmiddel op social media moeten worden.

   Reply
 3. Mook
  8 januari 2018 - 10:55

  Vind het reuze interessant allemaal met die crypto-handel. Heb in een ver verleden compleet de boot gemist met bitcoin, onlangs alsnog ingestapt en een klein winstje geboekt.
  Ik vind het alleen allemaal zo ongelofelijk onoverzichtelijk… Via litebit.eu is haast niets meer te verkrijgen, alle voorraden staan op 0. Nu wil ik graag aan de PAC, maar daar moet je dan eerst BTC of ethereum voor hebben, dus veel handelingen die per hanbdeling ook weer geld kosten…

  En voordat je dan alles uitgevogeld hebt, is de zilvervloot reeds uitgevaren…..

  Reply
 4. LC
  8 januari 2018 - 11:00

  Ik vind het wel even welletjes met met crypto’s. Er zijn er meer dan 1000. De meeste met een hele kleine marktomvang. Ik ga voorlopig even HODL met mijn portefeulle. Ik heb er dan ook geen vermogen in gestoken, maar puur voor de trial & error met een paar tientjes wat geprobeerd.

  Over Verge is veel te doen geweest. Komt op mij over als “als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt deze eraf gehakt”. Wellicht dat dit de negatieve claims over Verge in een ander daglicht plaatst: https://medium.com/@ekryski/verge-xvg-isnt-a-scam-it-s-misunderstood-ab46fb88e55

  Reply
 5. Schizo
  8 januari 2018 - 11:38

  Ik vind het geen geweldige tip ofzo. Heeft ook al een marketcap van bijna een half miljard. Waar zou die dan heen moeten stijgen om nog een respectabele winst te krijgen.

  Daarnaast ook nog eens op een min van 50% vandaag.

  Als je van een gokje houdt moet je toch echt bij de coins met een marketcap van onder de 10 miljoen kijken en liever nog onder de 2 miljoen. En dan hopen dat ze naar 500-1000 miljoen gaan het aankomende jaar.

  Dan ben je er dus op tijd bij maar op deze coin valt echt niet veel meer te verdienen.

  Maar dat is mijn mening.

  Reply
  • G.I. Joe
   8 januari 2018 - 17:52

   Dit inderdaad!
   Bij verge ben ik net op tijd ingestapt (0,005 €) om nu al op een klein vermogen te zitten, maar ik had hem liever een jaar geleden gekocht. Had je nu voor € 100 een miljoen gehad.
   Kijk naar de supply (hoeveel munten er in omloop zijn en max kunnen komen) en naar wat het product doet.
   Ga bij de hele kleine visjes kijken en bepaal zelf of je er toekomst in ziet en laad een hele zak vol.

   Reply
 6. Pedro del Parra
  8 januari 2018 - 11:39

  Dat crypto-valuta toekomst hebben lijkt mij wel duidelijk. De vraag is alleen welke het gaan redden en welke niet. Uiteindelijk gaat het om de toepasbaarheid van een cryptomunt. Is die toepasbaarheid groot dan neemt ook de waarde toe. Het lijkt mij dat het niet zo ingewikkeld is om zo’n munt te ontwikkelen (voor een tech-nerd) maar het is moeilijker om ze in de markt neer te zetten als betaalmiddel. Dat is nu nog een schemergebied en het is lastig om daar goeie informatie over te krijgen. Ik zie op veel forums dat men vooral op jacht is naar rijkdom op het liefst zo’n korte termijn en soms krijg je het idee dat iedereen inderdaad bakken met geld aan het verdienen is. Ik focus mezelf liever op de ontwikkeling van die cryptomunten op de wat langere termijn. Verdiep je in de potentie van een bepaalde munt en wees geduldig. Het internet zoals we dat nu kennen is ook niet op 1 dag ontstaan.

  Reply
 7. ronald
  8 januari 2018 - 12:01

  PAC coin is te koop via Yobit…….nog en tip: Kin ……heb er laatst een paar miljoen gekocht gingen 135% omhoog in 2 dagen.

  Reply
  • Rudy
   8 januari 2018 - 19:15

   Paccoin zelf heeft het volgende commentaar over Yobit:

   Trading at YoBit is safe now that we are trading above one satoshi regularly.

   Reply
  • Jan
   9 januari 2018 - 02:43

   Mijn account is freezed bij yobit? Hoe gaat dit weg!?

   Reply
 8. Alex
  8 januari 2018 - 13:13

  Pac coin hoorde ik een paar dagen geleden ook al. Nieuwe favorietje van de whales. Google maar eens : what is a bitcoin whale. Whales zijn de grootste dieren in de zee maar voeden zich met de kleinste in de zee. Pennystocks. Oppassen met dit soort snelle stijgers.

  Reply
 9. Alex
  8 januari 2018 - 13:23

  Buy the rumours and sell the news. Er zit vast wel winst in PAC maar je moet dan direct bij winst uitcashen. Ik investeer liever in munten met naast een mooie visie ook al een daadwerkelijk platform. PURE is zo’n munt met erg veel potentie om een consequente groeier te worden. Heb er gister voor een paar honderd gekocht via coinexhange.io. Het enige verschil met een een pennystock is de inkoopprijs maar daartegenover krijg je wel nachtrust.

  Reply
 10. Anoniem
  8 januari 2018 - 14:15

  Het is heel fout om munten te beoordelen op prijs per munt. Het beste is om naar de market cap te kijken.
  Voorbeeld:
  Munt A:
  heeft een prijs van €0.01 en een market cap van 2 miljard euro.

  Munt B:
  Heeft een prijs van €10 euro per munt en een market cap van 200miljoen euro.
  Ondanks dat munt A een veel lagere prijs per munt heeft is munt B de betere investering. Munt A is al 10x meer waard dan munt B ondanks de lagere prijs. Wil je een echte klapper maken dan zoek je een munt met minder 50miljoen market cap. Kucoin is een nieuwe beurs waar veel kleinere munten te vinden zijn. Ik heb daar vorige week DBC gekocht voor 4 cent en het staat nu al op 38 cent. Waarom? Omdat het een munt met een lage market cap was en kucoin is de eerste beurs waar je deze munt kan kopen. Zo hebben ze daar veel munten met een lage market cap.
  https://www.kucoin.com/#/?r=1Ha88

  Reply
 11. 8 januari 2018 - 14:51

  ik zal jullie zeggen om te kijken naar hoeveel munten daar op de markt van zijn en hoeveel munten er op de markt max kunnen verhandeld worden, ken je wel zeggen dat die munt nooit veel waarde zal hebben ongeveer 3,5 triljard coins en dat is erg veel voor een munt vergeleken met andere

  Reply
 12. 8 januari 2018 - 14:53

  hoe snel die ook zal steigen zo snel daal ie ook naar beneden

  Reply
 13. 8 januari 2018 - 14:56

  en trouwens verge gaat over ongeveer een maand of 2 pas sterk steigen in verband met de taxes in the states iedereen is aan het innen om belasting door te geven vandaar die dalingen bij de meeste coins ;)

  Reply
 14. Mark
  9 januari 2018 - 11:23

  Kijk ook eens naar de Zclassic!….munt is als een komeet gegaan laatste week. Er komt een fork aan eind jan. waarbij je 1 op 1 Bitcoin private krijgt voor elke Zclassic die je bezit. Ondanks dat je koopt op een all time high nu lijkt t me toch de moeite waard, ik heb de gok gewaagd.

  Weet wel, dit is behoorlijk risicovol in een toch al behoorlijk risky markt.

  Reply
 15. Cryptos
  9 januari 2018 - 15:25

  Colx en ETN gaan binnen nu en 2 weken to the moon!

  Reply
 16. Crypto
  9 januari 2018 - 15:49

  met alle respect maar ik iriteer me aan deze nutteloze tips. PACcoin is een nutteloos project en het is alleen een peer to peer systeem en verder heeft het helemaal niks interessants. Mensen stappen in bij paccoin in de hoop dat het ooit een dollar zal raken maar dat zal zeker nooit gebeuren met de circulating supply van 2,5 triljoen. Je moet kijken naar serieuze projecten met echte waarde en die potentie hebben voor lange termijn en die echt wat toevoegen aan de blockchain. Verge is ondertussen een pump and dump coin geworden.

  Hier een aantal coins die wel echt potentie hebben naar mijn mening en waar je nu nog niet te laat bent om in te stappen:

  1. ICON (icx)
  2. AION
  3. VECHAIN
  4. NEO
  5. WANCHAIN

  Met name icon, aion en wanchain hebben heel veel potentie en wat makkelijk 10x je geld kan opleveren.
  Wanchain is momenteel nog niet tekoop, maar zal later in janauri beschikbaar worden gesteld op hoogstwaarschijnlijk Binance.

  Stop met investeren op korte termijn in onzin coins als paccoin.
  Lange termijn daar maak je echte geld mee.

  Reply
 17. Tim
  9 januari 2018 - 18:42

  ‘Wie niet geïnteresseerd is: sla het vooral over’, grappig dat je dat zegt maar zo actueel. Nu Bitcoin te handelen is met futures kan ik eindelijk handelen in crypto’s vanwege regelgeving. Short selling Bitcoin was zo overduidelijk en gaf en risk/reward van 25/1. Met 2% risico van kapitaal 50% winst van kapitaal winst boeken in een paar dagen. Alles rationeel en met druk op de knop cash en geen gedoe met wallets etc.

  Door de futures kan je het handelen met rationele kansberekening. Echter toen ik publiceerde over deze correctie kreeg ik de meest vreemde reacties van crypto fanatics (dat zijn er veel). Mij maakt het echt niets uit wat het doet zolang het volatiliteit geeft is er geld te verdienen. Of het allemaal klapt of dat er een paar over blijven of dat we Nationale crypto’s krijgen, we zullen het zien.

  Grappig vergelijking hoorde ik van een voormalig collega omtrent crypto en Torrnetwerk. Wie zegt ons dat Bitcoin niet is opgestart door FED (oid) zoals Torr destijds door FBI. Iedereen maar denken dat het de toekomst is zonder de voor ons bekende instituties? Maar dat de blockchain serieus genomen moet worden is zeker. Niet voor niets dat sillicon valley hier miljarden in investeerd. We moeten alleen oppassen met scams omtrent allerlei soorten crypto’s die net als veel bedrijven ten tijden van dot-com bubble simpelweg ‘.com’ achter zijn/haar naam zette om meer investeerders te trekken.

  Iets missen wat betreft iets handelen bestaat niet, of je hebt een analyse of niet. Een analyse hebben en er niet naar handelen is missen. De rest is marketing ;-)

  Succes met je aankopen HJK, ik hoop dat iedereen net als jij met geld handelt wat ze kunnen missen en inleg eruit halen zodra ze op winst staan.

  Reply
 18. kees
  10 januari 2018 - 14:16

  VIBE was betere tip geweest. Vandaag 600 procent omhoog. Koekoek.

  Reply
  • JM
   11 januari 2018 - 07:09

   Cees, O, nee de arme tak Kees,

   Elke tip is er een en al zal altijd een beter tip komen.

   O-hond.

   Reply
 19. Jeroen
  10 januari 2018 - 15:14

  Paccoin gaat zeer zeker stijgen

  19 Januari is er een livestream met de devs
  1 februari release van nieuwe whitepaper
  en op 1 maart is de fork waardoor er veel minder munten in omloop komen en er dus schaarste ontstaat.

  tevens is de prijs na de fork op de hoogte waardoor het een goed tradingpair met Btc kan vormen ipv Ltc en doge.

  En daardoor zal het ook op meerdere exchanges verhandeld kunnen worden.
  En dus zal het volume ook gigantisch groeien

  De Kucoin exhange is de eerste en daar kun je beter maar snel registreren voordat ook zij weer een ledenstop doen zoals Binance, en al die andere exchanges.
  Hier is de link https://www.kucoin.com/#/?r=7J431J

  Voor een ieder die koopt bij Litebit zou ik zeggen verdiep je eens in een exchange want nu laat je de eerste winst bij Litebit liggen.
  Zij zijn namelijk veel te duur.

  Veel succes allen

  Reply
  • mook
   11 januari 2018 - 12:07

   Jeroen, kan jij je stukje vertalen naar dummies-taal?

   Reply
 20. kees
  10 januari 2018 - 17:04

  Jeroen, even op Kucoin Exhange gekeken, maar zie in de lijst te verhandelen munten niet PAC. ????

  Reply
  • Jeroen
   10 januari 2018 - 21:30

   Dat klopt de Devs van Paccoin hebben de aanvraag 2 dagen terug afgerond dus moet even verwerkt worden.

   Als je alle info van Paccoin op de voet wilt volgen moet je bij hun op de Discord kijken of de reddit van paccoin

   Reply
 21. Jeroen
  10 januari 2018 - 17:45

  Als er vraag naar is wil ik eventueel ook nog wel wat meer info geven over hoe je nou precies van je euro een coin maakt op de voordeligste manier.

  En welke munten op welke beurs het beste te verhandelen zijn

  Reply
  • Brrrt
   11 januari 2018 - 13:52

   Hoi Jeroen,

   Ik heb als newbie graag wel iets meer info, heb e.e.a. laatste tijd een beetje gevolgd maar weet door het enorme aanbod niet waar je nou het voordeligst kan kopen o.a.

   Ik heb inmiddels een account op Cryptopia en Coinbase….

   Alvast bedankt voor de moeite!

   Reply
 22. S
  10 januari 2018 - 18:05

  Beste,

  Gaat die “chinees” ons ook tippen waarneer PAC gselld moet worden mocht deze gaan stijgen.

  Heb er 2,5 miljoen, wil deze niet op het verkeerde moment sellen of hodlen.

  Voor andere tips kan er altijd gemaild worden. Sta zelf dik dik in de plus en beschik na 18 maanden wel over wat kennis om te wisselen.

  Reply
 23. Jacco
  10 januari 2018 - 21:15

  Wie heeft hier toegang tot Cryptopia? Het is gesloten voor nieuwe leden. Ik wilde afgelopen weekend Popularcoin (POP) inslaan maar is alleen via cryptopia te krijgen. Vandaag is die 5x over de kop gegaan en ik baal ervan. Kan nog wel een stuk verder stijgen, heeft nu een marktwaarde van rond de 10 miljoen dollar. Per stuk nog ruim onder de dollarcent. Echt een tip, alleen te krijgen via cyptopia zoals vele kleinere Crypto voor mensen die van een gokje wagen met geld wat ze kunnen missen.

  Reply
   • Jacco
    11 januari 2018 - 21:35

    Cryptopia is weer geopend na de kleine cryptocrash. Ik heb 0,002 dollar een zooi POP opgekocht. Op de kleine altcoins is goed te verdienen er zit alleen ook veel troep tussen. Ze schijnen ook naar grotere exchanges te komen dus dan zou het toch richting een 10 dollarcent moeten gaan.

    Reply
 24. mook
  11 januari 2018 - 12:01

  Het wachten is op de nieuwste tip….

  Reply
 25. bitcoinhandelaar
  11 januari 2018 - 15:38

  De gene die PaCcoin wilt kopen kan gerust contact met mij opnemen
  Ik bezit er 25 000 000
  Omdat paccoin niet direct gekocht kan worden verkoop ik ze natuurlijk voor kleine winst. Zelf wil ik er 1miljoen over houden
  Live_50@live.nl

  Reply
  • Aandachtig volger
   11 januari 2018 - 18:11

   En hoe wilde je die dan gaan verhandelen cq in mijn wallet krijgen?

   Reply
   • Jeroen
    11 januari 2018 - 19:47

    1pac voor 0.00000002 BTC

    Zeg maar hoeveel je er wilt.
    Ik heb er nog wel een paar over

    Je moet dan wel een wallet adres hebben uiteraard

    Reply
 26. Jeroen
  11 januari 2018 - 18:00

  Oke ik zal proberen om het simpel en duidelijk uit te leggen.

  Allereerst een uitleg waarom ik nu alleen nog bij Binance exchange en bij Kucoin exchange handel

  Binance is de grootste Exhange met een supersnelle verwerkingstijd en zij hebben een eigen coin. (BNB coin).
  Als je deze bezit betaal maar de helft van de tradingfee.

  Tevens hebben zij een hele goede beveiliging dmv 2-staps beveiliging(kom ik later op terug)

  Kucoin is een kleinere exchange die nog niet zo lang van start is maar wel een giga groei meemaakt.

  Het voordeel van deze is:
  1 zij hebben ook een eigen Coin(KCS) welke je ook in bezit zou moeten hebben want hier keren zij de helft van de totale winst van de beurs uit als een soort dividend.

  2 Kucoin exchange groeit dus de vraag en waarde van de KCS coin ook

  3. Het is ook in het Nederlands wat voor veel mensen fijn is

  4. Ze hebben veel van de kleinere coins die je ergens anders niet kan verhandelen

  Reply
 27. Jeroen
  11 januari 2018 - 18:17

  Stappenplan voor de beginnerMaak een account bij Kucoin https://www.kucoin.com/#/?r=7J431JOf bij Binance https://www.binance.com/?ref=15302556stap 2.
  Koop een Bitcoin of een gedeelte daarvan bij Bitonic https://bitonic.nl/stap 3.
  Ga naar je account op Binance of Kucoin en dan naar je bezittingen of balances en klik bij Bitcoin Btc op storten of deposit.
  Er verschijnt nu een walletadres bestaande uit cijfers en letters.
  Deze moet je selecteren en dan kopieren en plakken in het verzendadres waar Bitonic je om vraagt.stap 4.
  Je aankoop bij Bitonic afronden en koffie drinken. Het duurt nl even voordat de munten zichtbaar zijn op je account bij de exchange ivm de verwerkingstijd van de Bitcointransactie.stap 5.Is niet verplicht maar raad ik wel aan . Koop wat Kcs en BNB, deze munten zijn ook in tijden van onrust safe omdat een exchange ook handelt als de bitcoin laag is.
  Dus met deze coins in je porto slaap je ook nog eens rustigstap 6.Koop coins en happy tradingveel succes allenBy the way
  Ik denk dat het wel leuk is af en toe wat anders dan misdaad HJK
  tenslotte is dit ook boeiend

  Reply
 28. mook
  12 januari 2018 - 06:22

  19 Januari is er een livestream met de devs
  1 februari release van nieuwe whitepaper
  en op 1 maart is de fork waardoor er veel minder munten in omloop komen en er dus schaarste ontstaat.

  ?????????

  Reply
  • Anoniem
   12 januari 2018 - 10:44

   De livestream is een live vraag en antwoord interview met de nieuwe ontwikkelaars.

   Het was namelijk een dode munt waar de vorige ontwikkelaars mee gestopt zijn vandaar de lage prijs.

   Het whitepaper moet je zien als een soort bedrijfsplan en technische uitleg van hun munt en blockchain.

   Doordat het er nu niet is is het een gokmunt maar met een goed whitepaper kan daar verandering in komen.

   Daar hoort ook een roadmap bij en dit is een soort van verwachte planning met evenementen die er voor deze munt staan te komen

   De fork op 1 maart is er daar 1 van

   De fork houdt in dat je voor elke 1000 munten 1 munt terugkrijgt maar de waardering van die munt gaat ook keer 1000.

   Dus in feite veranderd er niets behalve dat er vanaf dat moment schaarste ontstaat en de munt als het goed is meer waard wordt

   Reply
 29. Jeroen
  12 januari 2018 - 11:01

  De livestream is een soort interview met de ontwikkelaars.

  Het whitepaper kan je vergelijken met een businessmodel. Hier staat de technische kant van de munt en zijn nut in.

  Dit whitepaper is er nu niet omdat de vorige ontwikkelaars er mee gestopt zijn en er nu een compleet nieuw team is.

  Vandaar ook de lage prijs van Paccoin want zonder whitepaper is er niets.
  Maar dat maakt het ook een leuke gokmunt.

  Gelijk met het whitepaper komt ook de roadmap en dit is een soort van planning waar alle data van evenementen voor Paccoin op staan.
  Zoals bijvoorbeeld op 1 Maart de Fork

  Tijdens de fork worden elke 1000 paccoins geconverteerd naar 1 paccoin maar de waardering van 1 coin gaat ook x 1000.

  Dus per saldo veranderd er niets behalve dat er minder munten in omloop komen en met denieuwe waardering zijn er meer handelsparen mogelijk op meerdere beurzen.

  Dus meer bereikbaarheid en volume.

  Onthoud wel dat ik iets probeer uit te leggen en geen advies geef om ergens in te beleggen

  succes

  Reply
  • boze pacbezitter
   2 maart 2018 - 22:32

   aantal /1000 ja maar de waardering per coin is hetzelfde gebleven

   Reply
 30. Sam
  12 januari 2018 - 18:11

  VIa cryptopia is het ook lastig verkopen, zeker nu de omwisseling naar ltc niet meer werkt en het via btc moet. er zijn geen buy orders, en de prijs blijft vast staan op 0.00000001 btc. ook toen hij 0.00000002 btc waard was… Is al dagen zo… weet je hier de reden van?

  Reply
 31. 13 januari 2018 - 01:16

  Hi,

  Heb je ergens uitleg staan hoe Cryptopia werkt.
  Ik zit te klooien en kan een vraagprijs invullen van 100 BTC maar dat zal dus ook betekenen dat ik een veel te lage prijs kan invullen?

  Reply
 32. Kaan
  14 januari 2018 - 17:31

  Hopend dat het positief uitpakt. Ik wil naast pac investeren in een andere coin die onder de €1 ligt. Heeft iemand een advies? Bedankt!

  Reply
 33. mook
  16 januari 2018 - 13:05

  Ik zie dat er heel veel gehandeld wordt in PAC, maar de waarde veranderd niet, of komt dat na “de fork”?

  Reply
 34. Jeroen
  17 januari 2018 - 14:21

  Er wordt momenteel keihard gewerkt achter de schermen bij Pac.
  Morgen gaat er een nieuw social platform van hun online.
  Er is een nieuw logo gekozen.
  Het wordt dus eigenlijk helemaal gerebrand.

  De prijs doet nog niet veeldoordat Cryptopia de handel verneukt hebt om het zo maar te zeggen.

  zeer binnenkort komt Pac op Kucoin exchange https://www.kucoin.com/#/?r=7J431J

  En dan wordt het veel toegankelijker en zal de prijs omhoog gaan

  Reply
 35. mook
  18 januari 2018 - 00:07

  Heb ze via yobit….

  Reply
 36. Bianca
  19 januari 2018 - 11:24

  Okee, ik ga waarschijnlijk een domme vraag stellen maar ben gisteren ingestapt en snap er nog niets van.
  Ik heb een wallet Jaxx
  Ik heb op BTC direct om te oefenen voor 30 euro litecoin gekocht.
  Deze overgeheveld naar Cryptopia en nu dacht ik verder te gaan is de hele litecoin market gesloten? Gaat dit dan vanzelf weer open? En wat als dit gebeurd als ik daar verschillende coins heb gekocht. Blijven die dan gewoon een soort ‘on hold’
  Vrienden van mij zitten allemaal op litebit maar aangezien zij geen klanten aannemen doe ik het op mijn eigen manier maar heb niemand die mij hierin wegwijs kan maken.
  Ik hoop op een antwoord en misschien wat tips….

  Reply
  • jordy
   24 januari 2018 - 23:32

   ja cryptopia ligt het er al even uit net als dodge maar dat gaat wel weer open voor nu is het even handelen met btc… lite bit hoge kosten heb je daar en er is bijna nooit wat beschikbaar ik persoonlijk vind het maar een … site cryptopia kan je prijs vast zetten enzz succes ze raden trouwens

   Reply
 37. ferry
  26 januari 2018 - 12:05

  Ik zelf hou me momenteel bezig met via Binance lekker te daytraden. Elke dag 10-30% erbij door deze crash heen is nog wel te doen. Ik raad BAT, TRX en XVG persoonlijk aan om mee te daytraden aangezien deze meestal tussen een hoogtepunt en een laagtepunt fluctueren en deze punten dagelijks bijna identiek zijn.Mocht er iemand registreren op Binance nu de registraties weer open zijn, dan zou het erg gewaardeerd worden dat men zich registreert via mijn referral link. Ik zal de helft van de commissie die U mij oplevert weer doorzenden naar UReferral ID: 13577910
  https://www.binance.com/?ref=13577910

  Reply
 38. JohnW1
  4 februari 2018 - 08:19

  Gaat goed met die PAC.
  Gelukkig heb ik ook
  DentaCoin,
  LindaCoin,
  MintCoin,
  PandaCoin en
  PopularCoin
  gekocht.
  Deze compenseren het verlies van PAC.
  Hopelijk dat de PAC toch nog flink gaat stijgen…

  Reply
 39. John
  4 februari 2018 - 10:19

  PAC gaat niet zo lekker de laatste tijd

  Reply
 40. bemmis
  5 februari 2018 - 00:14

  Google eens op CryptoTrustNetwork, ICO nu gaande, interessant produkt voor beveiliging van wallets op alle blockchains toepasbaar. Trendit is ook een leuke, ico start binnenkort. Verder nog steeds xvg, die vertoont alle tekenen van een enorme stijging over 2018 die nu/deze weken begint

  Reply
 41. Sjaak
  21 februari 2018 - 11:56

  Heeft iemand een duidelijke uitleg NL over swap van paccoin die nu op yobit staan aub?

  Reply
 42. boze pacbezitter
  2 maart 2018 - 22:28

  de coin heeft op cryptopia een splitsing gehad van 1000/1 maar de waarde per coin is hetzelfde gebleven. Waarde van de portefeuille hiervan met gevolg gedeeld door 1000. Top! Wat een onzin.

  Reply
 43. Henk
  20 maart 2018 - 20:55

  Wat is er met paccoin gebeurd?
  Hij is ineens 0,01 dollar cent waard

  Ik heb in 2017 1.000.000 gekocht voor 0,0004 cent

  Reply
 44. Henk
  20 maart 2018 - 20:58

  Boze pacbezitter,

  Ik heb op Satoshi gekocht en daar is het aantal nog steeds gelijk
  Wel apart!

  Reply
 45. Anoniem
  25 mei 2018 - 07:21

  Ik had een miljoen PAC gekocht. Nu hebben ze 1000 PAC geswobt naar 1 PAC dus je verwacht dat 1 PAC 0,00001000, omdat PAC 0,0000001 was.
  Ik heb het nooit hoger zien binnenkomen dan 0,00000277 en nu op 0,00000048

  Grootste scamcoin ooit!

  275€ verdampt in 3 maanden tijd

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.