Quote over Astrid en de Hakkelaar

Er is even een schorsing, maar die is te kort om zinvol verslag te doen. Eén detail: Holleeder ging vrij uitvoerig in op de verklaringen van de gebroeders Van Lent. Zijn punt: zowel die verklaringen als die van Thomas van der Bijl komen uit de koker van Mieremet. Dat is duidelijk hun gezamenlijke bron.

Een grappige aanvaring tussen officier van justitie Lars Stempher en Holleeder ging over een telefoontje dat Holleeder had gekregen van zijn advocaat Bram Moszkowicz, om te vertellen dat er wat aan de hand was in de Angels Place. Moszkowicz had iets gehoord van John van den Heuvel en wilde afspreken. Toen had Holleeder gezegd dat hij het wel over de telefoon kon zeggen.

Dat verbaasde de officier: Holleeder deed altijd zo geheimzinnig met afspraken en telefoons, en nu ineens wél over de telefoon? Holleeder: “Als Van den Heuvel het weet, weet heel Nederland het toch?” 

Stempher: “Ik hoor het u zeggen.”

Kwam nog een bericht tegen op Quotenet over de relatie tussen Johan Verhoek alias de Hakkelaar en Astrid Holleeder.

De vraag is natuurlijk in hoeverre dat van belang is. Zoals ik al eerder aangaf: het is op zichzelf niet zo vreemd dat als je een erfenis als die van Cor van Hout moet afwikkelen, je contact hebt met iemand uit het milieu. Dat Verhoek op de dag dat Cor werd geliquideerd bij Sonja in huis was, had ik al eerder geschreven.

 

 

 

1 Reactie

  1. beton
    12 februari 2018 - 12:37

    de “gerespecteerde senioren” zoals johan, henk, greg, koos en anderen van grootte, die passen ook heel goed in de categorie mensen die alles/bijna alles (kunnen) weten maar voor het gemak nooit ergens mee te maken hebben gehad gaat er bij mij niet in. cor en willem zijn nooit tot die hoogte gekomen. iedereen die in het tijdperk van klaas bovenaan stond en na al die jaren nog steeds in leven zijn staat ver boven willem.

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.