Vader Djordy: “Het kan ons dus allemaal overkomen”

Vandaag was ik even bij het proces over de moord op Djordy Latumahina. Vandaag stond in het teken van de nabestaanden. Vanmiddag las de vader van Djordy zijn slachtofferverklaring voor. AT5 kreeg toestemming die op te nemen, heb ik weinig aan toe te voegen. 

6 Reacties

 1. Maurits de Vries
  9 maart 2018 - 20:15

  Goed beschouwd is dit toch onmogelijk te dragen voor deze mensen. Te walgelijk voor woorden…

  Reply
 2. Tunechi
  9 maart 2018 - 21:17

  Heartbreaking! RIP Djor, hope all them bitches get last stage aids and die in pain, all their family and homies who rock with em can die too, horribly..

  Reply
 3. Jeroen
  10 maart 2018 - 02:26

  Het kan ons inderdaad allemaal overkomen. Vele gelijkenissen, actief in de uitgaanswereld en kind van Indische ouders. Mijn vriendin heeft een Mini Cooper en woont ook in Amsterdam met een parkeergarage onder d’r appartementencomplex.
  All we live for is love.
  R.I.P. Saudara.
  Peace

  Reply
  • Jeroen
   10 maart 2018 - 17:39

   Ik hoop wel dat de daders flink worden gestraft, want als er vrijspraak volgt….
   Er zijn verhalen dat bepaalde lieden wraak willen nemen bij daders die vrijgesproken worden… en dan niet alleen op henzelf, maar op het hele gezin.
   Dat doet de wereld geen goed.

   Reply
 4. MopNeus
  10 maart 2018 - 19:05

  Kijk maar naar Stefan Eggermont die zijn auto op de juiste plek parkeerde maar wel op het verkeerde moment. Of Rob Zweekhorst die even zijn hondje in het donker uit ging laten. Kun je zien wat voor types er tegenwoordig ingehuurd worden voor een liquidatie. “Hier heb je een pistool, hier heb je €1000 euro aanbetaling, schiet ‘m dood en daarna krijg je de rest van het geld”. Je bent toch al dom als je voor geld op mensen gaat schieten maar de bedragen waar ze het voor doen,…of zelfs een tweedehands autotje of horloge, man man man. Dit soort types en hun denkwijze zijn een echte ” Glitch in the Matrix” zal ik maar zeggen. Ik vraag me soms echt af; “Doen ze dit nou voor prestige, Geld (hoe weinig dan ook) of zijn ze helemaal onder de indruk van een of andere film over “Hitmen” die ze gezien hebben?

  Reply
 5. JM
  11 maart 2018 - 19:43

  Straffen omhoog
  Vermoord je boven een iq van 80 een persoon, een op een, automische levenslang, gehele strafperiode werken om alle kosten tot de dood van de gedetineerde terug te betalen inclusief schade vergoeding aan de nabestaande
  Stop met het beleid en de wet anno 2018

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.