Orlando Boldewijn: tipformulier politie.nl hapert

Over de waarde van de tips die binnenkomen via Opsporing Verzocht kun je weleens wat twijfels hebben. Het lijkt vaak ook niet echt te gaan om tips binnen te krijgen, er zit meestal een verborgen boodschap in de items. Daarom moet ik altijd een beetje lachen als ik Anniko van Santen het kijkerspubliek hartstochtelijk hoor bedanken dat ze weer zo goed hun best hebben gedaan.

Recent werd er weer verzocht om tips over de dood van Orlando Boldewijn. Ook daar denk je dat als mensen iets te melden hebben, ze dat allang hebben gedaan. Maar mocht iemand zich ineens toch nog iets herinneren, dan zijn ze bij de politie even aan het verkeerde adres. Het tipformulier hapert. Klik op onderstaande afbeelding voor alle ins en outs.

 

2 Reacties

 1. houtmus
  14 april 2018 - 13:44

  tijdens en na het programma zitten ze met zn allen aan de tapjes te luisteren of iemand zn mond voorbij praat.
  of de politie belt zo af en toe zelf hun eigen “anonieme tips” door.
  tussendoor zie je dan een collectie bulgaarse roma en de lokale hangjongere/junk voorbij komen als beeldvulling.
  als ze echt de hulp van burgers nodig hebben dan moeten ze het helemaal anders aanpakken.
  dan zouden ze bij henk baum bijv moeten vertellen dat de schutter bij coppens in boekel bij henk werkte, zodat mensen die daar van weten weer verder kunnen denken.
  is het jou trouwens ook al opgevallen dat het achterwerk van van santen alsmaar groter word? wel jammer.

  Reply
  • houtmus
   14 april 2018 - 14:00

   als je de politie wil mailen moet je gewoon de naam van een hoge pief zoals bijvoorbeeld de korpschef gebruiken in “voornaam.achternaam@politie.nl” dan komt ie altijd aan als het buiten amsterdam is.
   het beste meteen 2 figuren dan heb je eerder antwoord.
   al die hordes van rare openingstijden, opgeheven bureau’s, haperende telefooncentrales, geheime telefoonnummers, stugge baliemedewerkers, onwetende burgertelefonistes, en andere zaken om mensen weg te houden sla je zo makkelijk over.
   en die politiebazen hebben ook gewoon een brievenbus aan huis waar je post in kan en mag doen volgens de wet, en ze zijn volgens eigen zeggen tenslotte 24 uur per dag agent.
   als mario elke keer rechtstreeks naar bowser kan gaat ie toch ook niet eerst heel marioland door?

   Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.