Piet S. aangehouden wegens witwassen?

Afgelopen nacht – voor de meeste kijkers die van dinsdag op woensdag – is een van onze oudstgediende drugsbaronnen, te weten de heer Piet S. te Voorburg, door de politie van de weg geplukt en aangehouden op verdenking van witwassen. Aldus een bron. Moet je altijd mee uitkijken, komt laat binnen, ik ga het later vandaag wel even checken.

Hij verbleef – naar verluidt – de laatste jaren geregeld in Arabische landen, maar was toch ook zeer regelmatig in het Amsterdamse en Haagse. Er wordt al jaren gefluisterd over een klapper die Piet zou hebben gemaakt, maar daar houdt iedereen verder wijselijk zijn mond over. Ook omdat (bijna) iedereen hem dat wel gunt. Behalve de fiscus en de agenten die altijd achter hem aanzitten.

1 Reactie

  1. Oioi
    29 april 2018 - 23:31

    Nog nieuws over de bolle , lees hierover nergens iets in de media , of is hij inmiddels weer buiten??

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.