In Terneuzen gebeurt nooit meer iets? Twee doden op vrijdagavond

“Alsof de duivel ermee speelt: maakte ik een opmerking ‘gebeurt er nog wat in Terneuzen?’, zijn er gisteravond twee doden gevonden in een woning.” Aldus een reageerder die zich Pietje Bell noemt.  Kort daarvoor schreef hij: “Het is erg stil in de media omtrent Zeeuws Vlaanderen en met name Terneuzen. Toen ik er 20 jaar geleden wegging,  was Terneuzen op sterven na dood. Veel junks, coffeeshops gesloten, veel controle van de marechaussee. Hulst was al helemaal nix: paar sekswinkeltjes en dat was het wel, ik ben nooit meer terug geweest. Heb ik wat gemist?”

Ja, dus. Twee lijken in een woning aan de Staringstraat. De politie wil er nog steeds weinig over kwijt. In reacties wordt gezegd dat het zou gaan om twee Marokkaanse meisjes en als mogelijke oorzaak voedselvergiftiging.

De foto is wel van een straat in Terneuzen, waar ooit een gruwelijke moord is gepleegd, maar het is niet de Staringstraat.

2 Reacties

 1. Zaza
  27 mei 2018 - 05:02

  Geen misdrijf en geen ongeval aldus de Zeeuwse politie. Wat ik interessanter vind is de moord van je foto, welke is dat?

  Reply
 2. Dendev83
  27 mei 2018 - 11:48

  Ben geboren en getogen in Terneuzen. Als het gaat om onopgeloste moorden dan zijn dat er daar nog al wat.. John Wijngaarde dood gevonden in een loods (niet opgelost) las wel dat het onderzoek is heropend ivm nieuwe aanwijzigingen. Michael ten Napel gevonden in een sloot in Westdorpe (gemeente Terneuzen) tot op heden nog niet opgelost. Abdel Ben Touhami doodgeschoten in zijn woning ook tot op heden nog niet opgelost.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.