Moord Martin Kok: de Colombia-connectie

Op donderdagavond 8 december 2016 wordt Martin Kok geliquideerd als hij seksclub Boccaccio in Laren verlaat. Eerder die dag is er een mislukte aanslag geweest. Inmiddels is er een verdachte aangehouden, maar of dit de echte dader is, is nog erg onduidelijk. Laat de politie kansen liggen om de zaak op te lossen? Een wat geheimzinnige Nederlander die in Colombia woont, had op de dag voor de moord een afspraak met Martin, maar hij kwam niet opdagen. Nu beweert die man dat justitie hem niet wil horen als getuige omdat ze hem ‘onbetrouwbaar’ vinden.

3 Reacties

 1. Mike
  17 mei 2018 - 10:00

  Het lijkt er eerder op dat de schutter bang was de man naast Martin te raken.En later bij de sexclub bleef deze man ver achter Martin.

  Reply
 2. Pietje Bell
  17 mei 2018 - 12:05

  Naar nijn weten zat Scotty naast Martin in de Auto toen Martin neergeschoten werd en is daarna rustig weggelopen, hetgeen toch wel erg vreemd is,je laat als moordenaar toch geen getuige lopen?
  Tenzij moordenaar en Scotty elkaar kenden, vind het nog steeds raar

  Beste Pietje,

  Dat klopt niet, Scotty zat niet naast hem.

  Hendrik Jan

  Reply
 3. Ome Toon
  17 mei 2018 - 13:15

  Kijk die Martin was gewoon heel vervelend,niet dat Ik het goedkeur dat hij is omgebracht,maar je had het kunnen verwachten,bovendien heeft hij zelf ook een Man doodgeschoten en een andere heeft hij mede doodgeslagen,´Hij die met het Zwaard Leeft zal met het Zwaard Sterven´ , dat is een eeuwenoude wijsheid en o zo waar.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.