Seriemoordenares serveerde slachtoffer op de barbecue

Een seriemoordenares die een slachtoffer serveerde op de barbecue, zo zout hebben we ‘t nog niet vaak gegeten. Kelly Cochran (34) is veroordeeld tot 65 jaar gevangenisstraf voor de moord op haar man Jason (37), die ze een overdosis heroïne had toegediend. Ze zat overigens al vast. Levenslang. Voor de moord op haar spoorloos verdwenen minnaar Chris Regan, in 2014.

Het speelt in Lake County, Indiana. Er zouden wat minder hanen naar kraaien als er geen documentaire over haar in de maak zou zijn: Dead North. Een voormalige rechercheur beweert, mede op basis van uitlatingen van haar familie, dat Kelly misschien wel negen slachtoffers heeft gemaakt en dat ze het stoffelijk overschot van een van hen – dat mag je dan echt wel een slacht-offer noemen – heeft opgediend tijdens een barbecue met buren. Die zullen wel even slikken, bij dit nieuws.

Nu weet je het nooit met dit soort zaken. Men herinnere zich de documentaire die de vader van Natalee Holloway liet maken, waarin hij beweerde botresten van zijn dochter te hebben gevonden. Flauwer kul is zelden vertoond, maar ook dat wordt wereldwijd serieus als nieuws gebracht, tot in vooraanstaande media. Dus wellicht is ook hier enige reserve gepast. Misschien heeft ze maar twee slachtoffers gemaakt en dat van die barbecue moet misschien ook met een korreltje zout worden genomen. 

De Crimesong van de dag: Summertime Blues, van Eddie Cochran. Vanwege die achternaam, natuurlijk. Maar het is maandagmorgen, bijna zomer en wie aan Eddie Cochran denkt wordt vanzelf altijd een beetje blue: omdat-ie zo jong overleden is. Zie hier

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.