Sonja deponeerde ‘woordmerk Willem Holleeder’

Twee records, vanmorgen bij de Bunker. De eerste belangstellenden waren er vanmorgen om half drie (uit Krimpen a/d IJssel), de tweede tegen vier uur. En de deuren gingen om onduidelijke redenen een kwartier later open dan anders. Vandaag is Astrid weer aan de beurt. Het is nog niet helemaal duidelijk waar het precies over moet gaan.

Op Stelling.nl staat een bericht over de handtekening die Sonja, met medewerking van Peter de Vries, aan Holleeder zou hebben ontfutseld voor de filmrechten.

“Om de Amerikanen tevreden te stellen, werd de naam ‘Willem Holleeder’ gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau. Dat wekte de schijn dat Sonja gerechtigd was om namens haar broer contracten af te sluiten voor alles waar de naam van Willem Holleeder in voorkwam. Omdat Willem nog gedetineerd was ging men hier mee akkoord, maar men wilde wel een door hem ondertekende afstandsverklaring van de filmrechten.”

De vraag is natuurlijk of dit wel met instemming van Holleeder is gebeurd. Het was net voor zijn vrijlating, begin januari 2012.

Vorig bericht over ‘de handtekening’ staat hier

1 Reactie

  1. JM
    18 mei 2018 - 09:43

    Je zou op vertrouwen van je zusters een doc. Kunnen ondertekenen.

    Zonder alle info te lezen, aannames zijn dodelijk in het dagelijks leven, mensen bedonderen je om €. Zelfs je eigen familie.

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.