Waarom stopte Mark de G. zijn jeugdvriend in de kruipruimte?

Het motief blijft voorlopig een raadsel: waarom schoot Mark de G. (40) in februari van dit jaar zijn jeugdvriend Deniz Guldogdu (38) dood, sneed hem in stukken en ‘begroef’ hem in de kruipruimte van zijn huis aan de Zuylenware? Toen Mark was aangehouden, ben ik daar even geweest en heb wat gesproken met buurtbewoners. Die ook niet veel wisten, behalve dat de verdachte een eenmansbedrijfje had en nogal eens flipte. 

Moord in Zwolle: de flippende man en zijn busje

 

Komende donderdag is er een voorlopige zitting. De Stentor meldt dat het slachtoffer in delen was verstopt onder de vloer. En dat de twee inderdaad boezemvrienden waren geweest, vanaf hun jeugd. Waar het fout is gelopen, is nog niet bekend.

1 Reactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.