‘Dutch treatment’ voor misbruikende kinderpsychiater Piet Hein

Naar aanleiding van het bericht van gisteren over de aanhouding van kinderpsychiater P.H. van T. in Nepal, wegens seksueel misbruik, een reactie van Siem.

– De goorlap Piet Hein, de jeugd- en kinderpsychiater werkt o.a. voor GGZ Emmen.

– Gaat sinds 2014 voor tripjes een aantal keer per jaar naar Nepal.

– Bezocht eerder andere ‘aantrekkelijke landen’.

– Wurmde zich in armlastige gezinnen, ondersteunde hun met geld, om daarna de kinderen te kunnen misbruiken.

– Was ooit getrouwd, al ruim 20 jaar gescheiden.

– Heeft een zoon, dochter en twee kleinkinderen.

– Leeft sinds zijn scheiding al ruim 20 jaar een teruggetrokken leven op zijn grote boerderij in Makkinga.

– Is een forse en intelligente vent 

– Rijdt motor.

– Buurtjes merkten niets aan hem.

En juist dit soort berekenende goorlappen met een titel, nota bene die zorg dragen voor kinderen, flikken dit soort zieke praktijken. Net als onlangs de VN-diplomaat in hetzelfde Nepal 

Hoog opgeleid en berekenend tuig dat zich zogenaamd inzet voor kinderen, terwijl ze ondertussen strategisch bezig zijn, met subsidie, om seksueel misbruik van kinderen te kunnen maken.

Woest kan ik worden over dit soort idiotie. Die vuile klootzak Piet Hein van T. heeft als kinder- jeugdpsychiater jarenlang in Emmen/Joure met collega ‘s om de tafel diagnoses over kinderen gesteld en met kinderen kunnen werken, terwijl hij een seksueel beluste pedofiel was en is. En kennelijk niemand van zijn mede hoogopgeleide collegae heeft dat door gehad.

Onvoorstelbaar!

En ondertussen begrijp ik steeds beter waarom er zo vaak foute beoordelingen van gestoorde criminelen worden gemaakt door de hoog opgeleiden (psychiaters en/of rechters) waar zelf de nodige steken bij los zitten.

Herhalingen van zetten, eigenbelangen en het idee overal mee weg te kunnen komen. Maar vooral: ons kent ons: tuig is het, onder de richel. Ondanks het hoge niveau qua machtsposities.

Ze blijven er maar mee wegkomen, allemaal. En zich maar tactisch verwonderen wanneer er verzet komt. Dan worden criticasters al snel negatief gelabeld en/of weggezet en/of als een potentieel gevaar gezien en/of als lone wolves bestempeld.

Geen onderzoeken naar het eigen falen is al jaren het jaren het credo van de overheid, maar handig en afleidend in met de vinger wijzen is de overheid absoluut. Ook deze kinder-Jeugd psychiater heeft jaren zijn gang kunnen gaan. En ik weet zeker dat ook daarover al jaren geleden, aantoonbaar minstens al 4 jaar geleden, signalen bij het OM zijn binnen gekomen.

Met andere woorden: men wist, deed jaren niets en de misbruikende Nederlandse kinderpsychiater kon nog wat meer slachtoffers maken. Nu in Nepal.

Dutch treatment.”

Aldus Siem.

12 Reacties

 1. ton
  16 juni 2018 - 10:42

  Hj..misschien weet jij nog wanneer dat was toen de pedofielen vereniging Martijn legaal wilde worden en een eigen regeringspartij wilde….
  Want sex tussen kinderen en volwassenen moest kunnen…
  Ziekmakend… maar in de 70/80jaren ,,normaal,,

  Reply
  • houtmus
   16 juni 2018 - 15:52

   diverse nu nog steeds bestaande linkse partijen hadden ook die plannen in ’70-’80-’90.
   12 of 14 jaar was prima vonden ze.
   kun je in de oude partijprogramma’s en media van toen overal terugvinden.
   en die zelfde mensen zitten nu nog steeds in de 2e kamer, 1e kamer, bij justitie, als rechter, gewoon overal.
   daarom verandert er niks.

   Reply
 2. Nico van Empel
  16 juni 2018 - 11:32

  Inderdaad Siem, alles wat van hogerhand komt, gaat razendsnel de doofpot in. Of komen weg met een berisping.

  Reply
 3. Maurits de Vries
  16 juni 2018 - 13:15

  Deze seiko is 66 jaar. Hoeveel slachtoffertjes zal die wel niet gemaakt hebben? Gezien zijn achtergrond hoop ik dat die de allerhoogste straf gaat krijgen. En elke dag een paar Nepalese latten in zijn hol…

  Reply
 4. houtmus
  16 juni 2018 - 15:57

  moet meteen denken aan die kinderrechter lang geleden in nijmegen/heilig landstichting die te grazen werd genomen door ik meen jongens uit de tehuizen.
  heb het zelf niet meegekregen maar de 50’ers in nijmegen weten wel wie/wat ik bedoel.

  Reply
 5. Pedro de la
  16 juni 2018 - 18:11

  Past in het rijtje van Joris Demmink….academische viespeukjes met keurige zijscheiding en ronde brillenglazen.

  Reply
 6. Siem
  16 juni 2018 - 22:17

  @Houtmus 15.57

  Dat was mr. Thomas A. M.A. van der Ven, kinderrechter en (ja ja) vice-president van de rechtbank Arnhem.

  Die goorlap werd in 1991 veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijk. Er werd rekening gehouden met een psychiatrisch rapport: mijnheer werd enigszins als ontoerekeningsvatbaar beschouwd, tijdens het seksueel misbruik.

  Mooie en uitgekiende formulering in het vonnis. Kennelijk werd hij niet enigszins als verminderd ontoerekeningsvatbaar beschouwd tijdens de uitoefening van zijn functie als vice-president en kinderrechter.

  Overigens werd hij destijds voor maar een zaak vervolgd. De rest van zijn slachtoffers die later pas hun mond durfden open te doen hebben nog steeds het nakijken: de kwestie is afgedaan.

  Reply
 7. Lau
  17 juni 2018 - 00:34

  Zo is er ook n pedosexueel die eigenlijk jaren terug al tbs moest hebben maar nee ipv daarvan kon hij nog meer en steeds jongere slachtoffers maken heeft paar jaar terug volop in Alle media gestaan maar kon door gaan burgemeester van zijn toen woonplaats beschermde n zelfs

  En nu nu is de smeerlap dus juridisch adviseur * naar mii n idee gewoon dekmantel * k heb direct contact opgenomen met orde van advocaten en t OM en verrek nee dat mag gewoon lederen mag dat beroep doen

  Daarnaast werkte ( of werkt ie) met kids in de musical branche ook die heb k meermaals gecontacteerd never n bericht terug gehad

  Welkom in nl

  Maar zn karma komt vanzelf en niem die mij zal veroordelen geen ene rechter nooit

  Reply
 8. Lezer
  17 juni 2018 - 05:52

  Beste Siem.. Eindelijk iemand wakker.. Waarom denk je dat de maatstaven in Nederland voor pedofielie en kinderporno etc zo laag ligt.. Het zijn altijd de hoge piefjes , rechters, kamerleden etc. Als ze ooit aan de beurt zijn houden ze elkaar de hand boven het hoofd.

  Reply
 9. Piet
  17 juni 2018 - 09:17

  Die smeerlappen komen overal mee weg. Ik denk omdat ze speciale behandeling krijgen. Ze gaan op aparte afdelingen als ze gevangen zitten. Dus hebben ze geen angst en doen ze wat ze willen. Ik vind dat ze gewoon bij de normale gevangenen moeten. Dan worden ze vanzelf terug gepakt door andere gevangenen. Ze worden zelf verkracht en mishandeld door medegevangenen. En niet alle hulp krijgen van justitie en speciale behandeling. Daarom gaan ze door met dit omdat er geen gevolgen voor ze zijn. Dit zijn enige zaken waarvor geen respect is in gevangenissen onder gevangenen. Stop met deze mensen speciale behandeligen geven. En laat ze boete voor qat ze gedaan hebben. Dit zijn enige zaken waarvan ik vind dat het volk het recht in eigen handen mag nemen. Omdat hun kinderen pakken die zich niet kunnen verweren. En aan justitie heb je niks . Want ze zijn binnen no time vrij. En gaan gewoon weer verder omdat vast zitten ze gemakkkelijk wordt gemaakt. En beschermd .

  Reply
 10. ton
  17 juni 2018 - 11:50

  Het resultaat van wat een pedofiel aanricht heb ik in mijn eigen familie gezien..
  Mijn oudste broer is toen hij zes of zeven jaar was misbruikt door een..witte pater..
  In zijn latere leven was hij niet in staat om een normale relatie te beginnen met een vrouw..
  Hij was 27 jaar toen hij zelfmoord pleegde…
  Pedofilie is echt niet zo onschuldig…….

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.